Annonce
Nyborg

Her kan du stadig hæve kolde kontanter

Hos Danske Bank er automaterne placeret ud til gaden. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Nyborg: Med et farvel til Jyske Banks filial i Nyborg bliver der samtidig et sted mindre, hvor man kan hæve penge udenfor butikkernes almindelige åbningstider.

Der er dog fortsat rig mulighed for at forsyne sig med kontanter - og det uanset om man er kunde eller ej i en af byens pengeinstitutter.

I 2019 flyttede Nordea ud af den store bygning i Baggersgade, og hæveautomaten flyttede med, nærmere betegnet til Korsgade. Her er automaten placeret ud til gaden.

Det samme gælder for Danske Banks hæveautomater i Korsgade og Nørregade, Arbejdernes Landsbanks automat på Strandvejen og Spar Nords automat i Vestergade.

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn på Dronningensvej er hæveautomaten placeret i vindfanget, hvilket også er tilfældet med Fynske Banks automat på hjørnet af Nørregade og Baggersgade. Begge steder kan man dog få adgang uden at være kunde i banken.

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn på Dronningensvej skal du ind i pengeinstituttets vindfang for at finde hæveautomaten. Foto: Kasper Riggelsen

Derimod er der flere steder indført begrænsninger på muligheden for at hæve kontantbeløb, der er større end det, dankortautomaten tillader.

For eksempel skal man bestille kontanter hos Spar Nord, og det samme gælder hos Fynske Bank, mens Arbejdernes Landsbank i Nyborg lukker helt for kasserne per 31. december 2020.

Kasselukningen sker, fordi efterspørgslen efter kontanter er faldet markant de senere år, skriver Arbejdernes Landsbank i et brev til sine kunder. I stedet foretrækker stadig flere at ordne deres bankforretninger på netbank eller via mobilen.

Hos Fynske Bank i Nørregade/Baggersgade er det også muligt at hæve på alle tidspunkter af døgnet. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Kaotisk dødskryds: Stadig ingen plan

Annonce