Annoncørbetalt indhold

Her kan du lære mere om heste

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du godt kan lide heste, så ved du sikkert også, at der er rigtig meget viden, man kan nørde omkring det. Det er en hel verden for sig selv, og det er virkelig fedt at blive en del af den verden, som man selv tager interesse i. Det er bare ikke altid nemt at vide, hvor man kan finde en masse nyttigt information og spændende ting, hvis man ikke selv bruger så meget tid på at lede. Hvis det er noget, du kender til, så er du havnet på den rette artikel. Her kan du nemlig blive klogere på, hvor du kan klikke dig hen for at få noget mere hesteviden.

Har du selv hest?

Annonce

Uanset om du selv har hest eller ej, så kan ZibraSport være en meget spændende side at besøge. Her kan du f.eks. se andre heste og høre om deres erfaringer. Det kan også være, at du møder nogle nye mennesker, som du kommer godt ud af det med. Det er trods alt fedt, når man møder nogen, der deler den samme interesse som en selv. Hvis du selv har hest eller pony, så kan det også være, at du har lyst til at dele denne med andre.

Se spændende interviews og træningsvideoer

Inde på siden kan du også finde et videoarkiv med masser af spændende historier om viden, der lige er noget for en rigtig hesteelsker. Du kan f.eks. se interviews med folk, der har deltaget i stævner, eller du kan se træningsvideoer, som du kan bruge i praksis, når du selv skal til at træne din egen hest. Det er altid fedt, når andre kan dele en nyttig viden, som man kan tage brug af.

Deltag i spændende konkurrencer

Det kan også være, at du er typen, der elsker konkurrencer. Inde på ZibraSport er der altid en række fede konkurrencer, som man kan deltage i. Der er masser af forskellige ting, man kan vinde. Du kan f.eks. være så heldig at vinde udstyr til din hest, eller det kan være, at du vinder et premium medlemskab, som giver dig nogle andre goder.

Viden om hesten

Hvis du er interesseret i at vide mere fagligt om heste, så er det også noget, du kan finde masser af information om på denne side. Her kan du f.eks. blive klogere på de forskellige udfordringer heste kan få i forbindelse med deres knogler. Det er altid godt at besidde viden omkring dette, hvis man selv er så heldig at have en hest. Skal du ind og besøge siden?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.