Annonce
Nyborg For abonnenter

Her er ugens regnskaber fra Nyborg

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Elma's ApSBovense-virksomheden Elma's ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -12.889 til -17.223 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -11.665 kroner til -13.485 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 65.728 til 52.294 kroner . Virksomheden ledes af direktør Marlene Lykke Tranberg. I første omgang er det Tranberg Storkøkken Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Hans Lykke Tranberg, der er den dominerende ejer. Elma's ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Blandet drift". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive restaurations- og cateringvirksomhed og dertil knyttet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Lidt mindre tab hos Frederikshøj B & B ApSFrørup-virksomheden Frederikshøj B & B ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -50.661 til -31.074 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 302.990 kroner til 304.174 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 5271 til -25.803 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Annette Poulsen. Virksomhedens reelle ejere er Annette Poulsen. I Erhvervsstyrelsens register er Frederikshøj B & B ApS anbragt i branchen "Andre overnatningsfaciliteter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er udlejning samt bed & breakfast og hermed beslægte virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Dansk Spiritus ApSNyborg-virksomheden Dansk Spiritus ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -6378 til -9022 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -8330 kroner til -10.589 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 56.597 til 49.555 kroner . Virksomheden ledes af direktør Anders Bilgram. I første omgang er det Bilgram Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Anders Bilgram, der er den dominerende ejer. Dansk Spiritus ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med vin og spiritus". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel med økologisk og konventionel spiritus, samt efter direktionens skøn virksomhed beslægtet hermedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: N. Pilemann ApS i Lykkesholm får underskudDet seneste år er endt med underskud i Lykkesholm-virksomheden N. Pilemann ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021-02-04/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -366.161 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2021-02-04/2021-12-31, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 109.897 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Nickolass Hummel Pilemann. Virksomhedens reelle ejere er Nickolass Hummel Pilemann,Christina Hummel Pilemann. N. Pilemann ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Restauranter". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er café og restaurationsdrift samt dermed beslægtet aktivitetKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Servicecenter Ullerslev ApS i UllerslevServicecenter Ullerslev ApS, der er en virksomhed i Ullerslev, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 409.394 til 196.843 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit tre fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ullerslev-virksomheden fra 229.211 til 381.495. Firmaet ledes af direktør Mads Skov Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Mads Skov Nielsen. Servicecenter Ullerslev ApS hører hjemme i branchen "Autoreparationsværksteder mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive autoværksted, handel med reservedele og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Søberg ApS i NyborgSøberg ApS, der er en virksomhed i Nyborg, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 272.331 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020-01-01/2020-12-31, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021-01-01/2021-12-31, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,4 millioner i det foregående regnskabsår til 336.893 - et fald på -76 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 204.373 kroner efter skat, faldt formuen i Søberg ApS fra 1,6 millioner til 1,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Claus Eilsø Johansen og Henrik Rydeberg Jensen. I første omgang er det MØBELMINISTERIET ApS,Rydeberg Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Claus Eilsø Johansen,Henrik Rydeberg Jensen, der er de dominerende ejere. Søberg ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med møbler, tæpper og belysningsartikler". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive virksomhed med køb og salg af møbler, indbo, boligindretning samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Afairytale ApS fik større overskud end året førAfairytale ApS, der er en virksomhed i Nyborg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 97.987 til 142.001 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 205.830 kroner i det foregående regnskabsår til 653.647 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Nyborg-virksomheden fra 435.474 til 547.092. Firmaet ledes af direktør Alex Vidførle Vogn. Virksomhedens reelle ejere er Alex Vidførle Vogn. Afairytale ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af andre møbler". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med produktion og salg af indretnings elementer, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Lidt mindre tab hos Thors Eludlejning ApSUllerslev-virksomheden Thors Eludlejning ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -69.877 til -38.001 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 159.875 kroner i det foregående regnskab til 152.321. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 236.293 til 206.652 kroner . Virksomheden ledes af direktør Søren Thor. I første omgang er det ST FORMUEPLEJE ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Thor, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Thors Eludlejning ApS anbragt i branchen "El-installation". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive elinstallationsvirksomhed, handel, håndværk og industri og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: By Stokkebye ApS i Bovense gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet By Stokkebye ApS i Bovense. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -86.000 til 93.810 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 373.000 kroner i det foregående regnskabsår til 563.548 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bovense-firmaet fra 2,6 millioner til 2,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jacob Stokkebye. I første omgang er det Jacob Stokkebye,BUTLER'S CHOICE HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jacob Stokkebye, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er By Stokkebye ApS anbragt i branchen "Fremstilling af vin af druer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med produktion og salg af vin samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Tranberg Storkøkken ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Tranberg Storkøkken ApS, der er en virksomhed i Bovense. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,8 millioner til 1,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 5,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 4,8 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,5 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Tranberg Storkøkken ApS fra 1,8 millioner til 1,6 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Hans Lykke Tranberg. I første omgang er det Hans Lykke Tranberg,Tranberg Storkøkken Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Hans Lykke Tranberg, der er den dominerende ejer. Tranberg Storkøkken ApS hører hjemme i branchen "Reparation af maskiner". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets aktivitet vil bestå i salg, reparation, leje og servicering af maskiner og anlæg til storkøkkenerKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Pigepotentiale ApS i Nyborg går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Pigepotentiale ApS, der er et firma i Nyborg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 46.065 til -9105 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020-01-01/2020-12-31, der endte med et resultat før skat på 46.065 kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 69.407 i det foregående regnskabsår til 25.085 - et fald på -64 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Egenkapitalen faldt fra 68.619 til 60.696 kroner . Virksomheden ledes af direktør Bente Brandstrup. Virksomhedens reelle ejere er Lars Henning Brandstrup,Bente Brandstrup. Pigepotentiale ApS hører hjemme i branchen "Anden undervisning". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med coaching og undervisning og anden hermed forbundet virksomhed
Underskuddet er blevet mindre hos F & B Group ApSNyborg-virksomheden F & B Group ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -46.581 til -12.421 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -46.581 kroner til -12.216 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -3779 til -16.200 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Claes Anders Antman. I første omgang er det Marie Helen Antman,Nicholas Anders Antman,M&A Hormiga AB, der står som ejere. I sidste ende er det Marie Helen Antman,Nicholas Anders Antman, der er de dominerende ejere. F & B Group ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med vin og spiritus". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med import, eksport, markedsføring og salg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer og fødevareprodukter, samt anden virksomhed, der efter direktionens skøn er forbundet dermed
Overskud hos Nyborg Cykler ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Nyborg-virksomheden Nyborg Cykler ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020-08-14/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 347.411 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2020-08-14/2021-12-31, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 1,9 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Thomas Due Andersen og Nicolaj Paludan Rasmussen. Virksomhedens reelle ejere er Thomas Due Andersen,Nicolaj Paludan Rasmussen. Nyborg Cykler ApS hører hjemme i branchen "Cykel- og knallertforretninger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er, at drive cykelforretning, herunder reparation, salg og ombygning af cykler og elcykler, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Mandrup Vennike ApS i Måre gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Mandrup Vennike ApS i Måre. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -41.852 til 6661 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 67.880 kroner i det foregående regnskabsår til 127.559 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Måre-firmaet fra 921.127 til 926.188. Virksomheden ledes af direktør Allan Mandrup Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Allan Mandrup Jensen. I Erhvervsstyrelsens register er Mandrup Vennike ApS anbragt i branchen "Ikke-specialiseret engroshandel". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er produktion og salg af planlægnings- tavler samt administrativ assistance for mindre virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Safeday.dk ApS i Pilshuse gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Safeday.dk ApS i Pilshuse. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -85.823 til 51.936 kroner før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021-01-01/2021-12-31, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 340.494 kroner til 492.613 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Pilshuse-firmaet fra -30.083 til 8583. Virksomheden ledes af direktør Per Balle Kildelund. I første omgang er det Holdingselskabet Kildelund ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Per Balle Kildelund, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Safeday.dk ApS anbragt i branchen "Anden undervisning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er direkte og indirekte som handelsselskab , foretage konsulentbistand vedrørende førstehjælp
Tallene går op: T. Høybye Trading ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i T. Høybye Trading ApS, der er en virksomhed i Nyborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 274.000 til 290.722 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 638.000 kroner til 650.790 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Nyborg-virksomheden fra 2,8 millioner til 3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lene Høybye. I første omgang er det Alladin Trust, der står som ejer. I sidste ende er det Tom Høybye, der er den dominerende ejer. T. Høybye Trading ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er køb, salg og udlejning af fast ejendom, handel iøvrigt herunder eksport og import samt finansiering og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Seeberg Consult ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårSeeberg Consult ApS, der er en virksomhed i Nyborg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 20.038 til 93.370 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -22.514 kroner året før til 54.044 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen i Seeberg Consult ApS var ligesom året før på 7,9 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Mette Wanda Balslev Seeberg. Virksomhedens reelle ejere er Mette Wanda Balslev Seeberg,Peter Seeberg. Seeberg Consult ApS hører hjemme i branchen "Andre liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ørbæk Varmeservice ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ørbæk Varmeservice ApS, der er en virksomhed i Ørbæk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 201.340 til 349.634 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2021-01-01/2021-12-31, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,5 millioner kroner til 1,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ørbæk-virksomheden fra 1,4 millioner til 1,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Martin Sohne. Virksomhedens reelle ejere er Martin Sohne. Ørbæk Varmeservice ApS hører hjemme i branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive VVS- og blikkenslagerarbejde, samt enhver i forbindelse hermed beslægtet virksomhed
Nyt regnskab: Svindinge Ejendomme ApS i Svindinge får underskudDet seneste år er endt med underskud i Svindinge-virksomheden Svindinge Ejendomme ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021-01-01/2021-12-31, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -23.994 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 46.168 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Jørn Jakob Jørgensen. I første omgang er det SVINDINGE VVS HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jørn Jakob Jørgensen, der er den dominerende ejer. Svindinge Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er ejendomsinvestering og udlejning samt anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Aadals Tømrerforretning ApS i Ullerslev gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Aadals Tømrerforretning ApS i Ullerslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -193.395 til 52.842 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 452.984 i det foregående regnskabsår til 156.478 - et fald på -65 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ullerslev-firmaet fra 179.630 til 232.472. Virksomheden ledes af direktør Carsten Aadal Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Carsten Aadal Nielsen. I Erhvervsstyrelsens register er Aadals Tømrerforretning ApS anbragt i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er salg af serviceydelser indenfor tømrerbranchen samt andet dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Autohjælp Fyn ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårAutohjælp Fyn ApS, der er en virksomhed i Ullerslev, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 75.533 til 298.672 kroner før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,4 millioner kroner til 3,3 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ullerslev-virksomheden fra 502.855 til 734.342. Firmaet ledes af direktør Jesper Moesgaard. Virksomhedens reelle ejere er Jesper Moesgaard. Autohjælp Fyn ApS hører hjemme i branchen "Parkering og vejhjælp mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive autohjælp og anden virksomhed i forbindelse hermed efter ledelsens skøn
Tallene vendt: Frey's Montage ApS i Ullerslev gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Frey's Montage ApS i Ullerslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -100.000 til 2134 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 495.000 kroner til 619.606 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 1634 kroner efter skat, faldt formuen i Frey's Montage ApS fra 665.000 til 553.622 kroner . Virksomheden ledes af direktør Nicholas Christos Kostas Frey. Virksomhedens reelle ejere er Nicholas Christos Kostas Frey. I Erhvervsstyrelsens register er Frey's Montage ApS anbragt i branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve virksomhed inden for byggeriKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Mayekawa Nordic A/SDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Nyborg-virksomheden Mayekawa Nordic A/S. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 473.295 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit syv i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 3,3 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Oussama Ben Feleh. I første omgang er det Mayekawa Europe NV, der står som ejer. I sidste ende er det Shin Maekawa og Tadashi Maekawa, der er de dominerende ejere. Mayekawa Nordic A/S hører hjemme i branchen "Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er salg, marketing og udvikling af køleanlæg og varmepumper, samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Ledstedlund Agro ApS i Frederikshøj går fra overskud til underskudOverskuddet i Frederikshøj-virksomheden Ledstedlund Agro ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 519.137 til -793.226 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Medarbejdertallet var på ni i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 4,9 millioner kroner i det foregående regnskab til 3,1 millioner - et fald på -36 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -875.175 kroner efter skat, voksede formuen i Ledstedlund Agro ApS sidste år fra 2,9 millioner til 7,9 millioner . Firmaet ledes af direktør Torben Lyngsøe Povlsen. Virksomhedens reelle ejere er Torben Lyngsøe Povlsen. Ledstedlund Agro ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Blandet drift". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at eje og drive landbrugsvirksomhed samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Skovsbo Skoventreprenør ApS fik større overskud end året førSkovsbo Skoventreprenør ApS, der er en virksomhed i Ørbæk, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 117.811 til 245.644 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit syv ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,5 millioner kroner til 2,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ørbæk-virksomheden fra 527.249 til 605.663. Firmaet ledes af direktør Poul Erik Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Poul Erik Nielsen. Skovsbo Skoventreprenør ApS hører hjemme i branchen "Serviceydelser til skovbrug". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at tilbyde serviceydelser inden for de grønne områder og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Virksomhed i Nyborg går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Nyborg-virksomheden RASMUS BOLDT ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 9164 til -2902 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 9164 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 19.799 kroner i det foregående regnskabsår til 48.962 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Selv om året endte med et underskud på -2474 kroner efter skat, voksede formuen i RASMUS BOLDT ApS sidste år fra 11.831 til 44.357 . Virksomheden ledes af direktør Rasmus Boldt. Virksomhedens reelle ejere er Rasmus Boldt. I Erhvervsstyrelsens register er RASMUS BOLDT ApS anbragt i branchen "Produktion af film og videofilm". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at producere film og videofilm samt øvrig fotografisk virksomhed
Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Nyborg fik lidt lavere overskudA og C Ejendomsselskab ApS, der er en virksomhed i Nyborg, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 391.777 til 379.809 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 645.606 kroner til 651.905 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Nyborg-virksomheden fra 2,6 millioner til 2,9 millioner. Firmaet ledes af direktør Allan Bredahl Conradsen. I første omgang er det Allan Bredahl Conradsen og MISA FINANS ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Michael Sonny Andersen og Allan Bredahl Conradsen, der er de dominerende ejere. A og C Ejendomsselskab ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje ejendomme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Dyk ned i de friske regnskabstal fra Nyborg Kommunes virksomheder, som er blevet offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Middelfart For abonnenter

Panoramaudsigt til Lillebælt og begge broer: Nye penthouselejligheder på vej i midtbyen

Mød 56-årige Dan, der dagligt må have piller for at passe sit arbejde på byggepladsen: - Jeg kan jo ikke sådan lige lade mig omskole

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Minister trådte til og hjalp i en penibel situation: Tove og Knud Erik har passet deres gård i 60 år - og kører i en alder af 82 år selv traktor og mejetærsker

Nordfyn For abonnenter

Nu er regningen klar: Sag mod medarbejdere på Særslev-Hårslevskolen blev dyr for Nordfyns Kommune

Nordfyn

Blomsterhandler i hælløse træsko jagtede indbrudstyv rundt om springvand: Senere viste det sig, at tyven var genboen

Sport

OB-spillere sloges som kulminearbejdere, men der var ingen lys for enden: Bestyrelsen hviskede til hinanden efter nyt sammenbrud

Paradigmeskift i drukkulturen: Hvad der skete med kødet, sker nu med sprutten

Odense For abonnenter

Angsten for kræft har i årevis plaget Maria Brumvig: Nu venter hendes livs hårdeste kamp - byrådspolitikeren er ramt af brystkræft

Fra topskat til skakmat: Fuldt integreret sydafrikaner smidt ud af Danmark, selvom han tjente 100.000 om måneden

Brian Mikkelsen: Sommerferien er ved at være forbi, men problemerne med den manglende arbejdskraft består

Nyborg

Sendt til tælling og i gulvet med stress: - Når man er midt i det, er det et helvede

Partihopperen Peter Skaarup mener stadig, at partihoppere snyder vælgerne: - Men jeg har gode grunde

Middelfart

Laura har ventet på danmarksmesterskabet i to år - nu løber det snart af stablen: - Jeg vil gerne vise, man også kan andet end at binde en flot buket

Odense For abonnenter

- De rige skulle sørge for, at byen så godt ud: Bliv klogere på, hvorfor Odenses fine fortovsklinker primært ligger i Hunderup- og Skibhus-kvarteret

Sport

Genlæs livebloggen og se videoanalyse: Sådan gik det til, da OB tabte til AGF

Annonce