Annonce
Nyborg For abonnenter

Her er ugens regnskaber fra Nyborg

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos Nyborg-selskabet Grand Salon ApS

Nyborg-virksomheden Grand Salon ApS har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste år. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 238.494 til 10.900 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 238.494 kroner.

Omsætningen blev på 1,1 millioner kroner, året før var tallet 1,4 millioner.

Virksomhedens bruttofortjeneste er gået fra 1,1 millioner kroner til 889.235 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger.

Selv om året endte med et overskud på 8500 kroner efter skat, et overskud på 8500 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Grand Salon ApS fra 348.322 til 301.522 kroner.

Virksomheden ledes af direktør Simone Bøge Rosener og ejes af Jesper Sondrup Rosener.

Grand Salon ApS hører hjemme i branchen "Frisørsaloner." Virksomhedens formål er beskrevet på denne måde: "Selskabets formål er at drive frisørsalon samt hermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Overskuddet stiger: Kameramica 2021 ApS i Nyborg fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Kameramica 2021 ApS, der har adresse i Nyborg. Det fremgår af det nye regnskab for 2021, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 1,3 millioner til 5,9 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 4 ansatte.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 3,3 millioner kroner til 6,7 millioner kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Nyborg-firmaet fra 2 millioner til 5,7 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Carsten Ingvard Andersen. I første omgang er det KAMERAMICA HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er Carsten Ingvard Andersen den dominerende ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er Kameramica 2021 ApS anbragt i branchen "Optikere." Virksomheden beskriver selv sit formål sådan: "Selskabets formål er at udøve optikervirksomhed, handel samt anden hermed forbunden virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

De røde tal er væk: Finansfirma i Kissendrup fik forvandlet underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet OK Kissendrup ApS i Kissendrup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som selskabet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -50.000 til 113.537 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Der var lige som i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 73.000 kroner til 139.979 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg formuen i Kissendrup-virksomheden fra 200.000 til 317.210 kroner.

Firmaet ledes af direktør Ole Knudsen, der også er ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er OK Kissendrup ApS anbragt i branchen "Investeringsselskaber." Virksomhedens formål er beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er handel og investering og dermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Stabilt: Danekilde Holding ApS i Nyborg holdt fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Danekilde Holding ApS, der har adresse i Nyborg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 680.397 til 729.920 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Sidste år voksede egenkapitalen i Nyborg-virksomheden fra 2,6 millioner til 3,2 millioner kroner.

Firmaet er et holdingselskab, hovedaktiviteten er at eje aktier eller anparter i andre selskaber, og det er som regel resultaterne i disse datterselskaber, der har den største betydning for holdingselskabets overskud eller underskud.

Selskabet ledes af en direktion, der består af Klaus Jesper Dueholm Danekilde og Helene Ulrik Danekilde og ejes af Klaus Jesper Dueholm Danekilde.

Selskabets formål er beskrevet på denne måde: "Selskabets formål er at eje og administrere anpartsbesiddelser og dermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Næsten uændret: Udlejningsfirma i Nyborg har stadig røde tal

Selskabet DSE Ejendomme ApS, der har adresse i Nyborg, fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2020/21, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -5996 til -4314 kroner før skat.

Selskabets bruttotab er gået fra -5962 kroner til -4125 kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 35.323 til 31.958 kroner.

Firmaet ledes af en direktion, der består af Jens Vilhelm Schou Sommer-Thomsen og Klaus Jesper Dueholm Danekilde. I første omgang er det VICH 6035 ApS,DS ENGINEERING ApS, der står som ejere. I sidste ende er Jens Vilhelm Schou Sommer-Thomsen,Klaus Jesper Dueholm Danekilde de dominerende ejere.

I Erhvervsstyrelsens register er DSE Ejendomme ApS anbragt i branchen "Anden udlejning af boliger." Virksomhedens formål har den selv beskrevet således: "Selskabets formål er at drive virksomhed med udlejning af fast ejendom samt al anden virksomhed, der står i forbindelse hermed"

Klik her for at se regnskabet.

Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i Nyborg fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden DS Engineering ApS i Nyborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som firmaet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,3 millioner til 1,7 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 3 ansatte.

Virksomhedens bruttofortjeneste er øget fra 4,1 millioner kroner til 4,7 millioner kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Nyborg-virksomheden fra 4,2 millioner til 5,3 millioner kroner.

Selskabet ledes af en direktion, der består af Jens Vilhelm Schou Sommer-Thomsen og Klaus Jesper Dueholm Danekilde. I første omgang er det DANEKILDE HOLDING ApS,JVST HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er Jens Vilhelm Schou Sommer-Thomsen,Klaus Jesper Dueholm Danekilde de dominerende ejere.

DS Engineering ApS tilhører branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse." Virksomheden beskriver selv sit formål med disse ord: "Selskabets formål er at drive ingeniør- og handelsvirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Tilbagegang: Rådgivningsfirma i Nyborg ramt af minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet FREE LINE ApS, der har adresse i Nyborg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2021, som firmaet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 4183 til -805 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst blev 2016, der endte med et resultat før skat på 67.284 kroner.

Omsætningen blev på 528.565 kroner, året før var tallet 475.468.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 348.525 kroner til 260.354 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden.

Formuen i FREE LINE ApS var ligesom året før på 1,1 millioner kroner.

Firmaet ledes af direktør Klavs Bjørn Nikolajsen, der også er ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er FREE LINE ApS anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi." Selskabets formål er beskrevet sådan: "Selskabets formål er at være holdingselskab"

Klik her for at se regnskabet.

Dyk ned i de friske regnskabstal fra Nyborg Kommunes virksomheder, som er blevet offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Ung og aldrig god nok For abonnenter

Lægen sagde, at Agnes nok ville dø af sin anoreksi: Det nægtede Mads at acceptere, og i dag kan han besøge datteren i hendes lejlighed

For abonnenter

- Hvordan er I kommet ind, spurgte Olivia Newton-John, da Benny fra Lemvig pludselig stod i hendes køkken i Malibu

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Små børn bliver bange, når Julia og Mads henter heroin og metadon: - Vi er da også flove

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mød rigmanden der har købt fire ejendomme på Bjørnø og taget vennerne med: - Det er nok lidt hippie-agtigt

Sport

Få højdepunkter, detaljer og analyse fra kampen: OB fortsætter nedturen - kunne intet stille op i Brøndby

Faaborg-Midtfyn

Dødt vildsvin drev i land: Strandgæster troede de fandt et lig

Søren Pape lægger op til valgkamp og vil diskutere udlændingepolitik: - Regeringen er supergod til at lyde megahård

Ung og aldrig god nok For abonnenter

Agnes vejede 29 kilo, da hun døde af anoreksi: - Jeg bliver nok aldrig tilfreds med min krop. Det må jeg lære at leve med

27-årige Hannah er opvokset i Vejen og har et fast job som læge på hånden - men de danske myndigheder siger nej trods massiv lægemangel

Svenskerne er i den grad vendt tilbage: Helsingørs butiksdrivende storjubler efter fænomenal sommer

Nordfyn

Rektor bekræfter: Lokalt uddannelsessted lukker - det er stærkt bekymrende

13.000 mennesker har fulgt 21-årige Amalies vej mod døden: Om lidt er hendes liv slut - men først har hun et vigtigt budskab

Kultur

Man kan sagtens have tatoveringer i ansigtet og stadig være pæn: Mads laver tegninger til evigheden

Sport For abonnenter

OB-træner Andreas Alm barsler med hurtigt at droppe trestopper-systemet, som holdt AGF nede på få chancer

Assens

Som 30-årig begyndte Tanja i praktik - nu er hun butikschef: - Følg dine drømme og gør det på det rigtige tidspunkt

Annonce