Annonce
Kerteminde

Her er tidsplanen for byggeriet på Nordre Havnekaj

Sådan kan Nordre havnekaj komme til at se ud. Grafik: Kerteminde Kommune
Annonce

Direktør for Great Northern, Jesper Schmitz, forhandler i øjeblikket med Kerteminde Kommune om at få lov til at bygge på Nordre Havnekaj. Men om det bliver selskabet, han repræsenterer, der får lov til at bygge er langt fra sikkert.

Ifølge den køreplan Kerteminde Kommune har lagt, skal selskabet i de næste mange måneder udvikle et byggeprojekt for Nordre Havnekaj, og først når det er godkendt af byrådet, får selskabet lov til at købe Nordre Havnekaj.

2. september 2019

Kerteminde gennemførte 2. september et såkaldt optionsudbud for storparcellen på Nordre Havnekaj.

Parcellen er på 6500 etagemeter, og der er plads til at bygge 48 boliger. Ved fristens udløb var der indkommet to bud.

De to tilbud blev fremlagt for byrådet 18. september.

11. oktober 2019

Ifølge den oprindelige plan for udbuddet havde kommunen frem til den 10. oktober til at evaluere de indkomne tilbud. Og den 11. oktober ville kommunen offentliggøre vinderen af optionsudbuddet.

Vinderen har populært sagt ret til at købe Nordre Havnekaj til den budte pris. Hvis han opfylder de betingelser, som byrådet har sat for byggeriet på Nordre Havnekaj.

10. juli 2020

Frem til den 10. juli 2020 skal vinderen af optionsudbuddet i samarbejde med Kerteminde Kommune udvikle projektet på Nordre Havnekaj.

På forhånd har byrådet besluttet, at der maksimalt kan bygges 6500 etagemeter, og bebyggelsen skal opføres i "vekslende rytme" på 1,5 til 2,5 etager.

Kommunen har også udarbejdet en arkitektur- og designmanual, der beskriver, hvordan huse og byrum på Nordre havnekaj kan indrettes.

Kerteminde Kommune har mulighed for at afbryde samarbejdet med vinderen af optionsudbuddet, hvis projektet ikke lever op til de kommunale krav.

Senest 10. juli skal optionvinderen give besked om, om han ønsker at købe Nordre Havnekaj og gennemføre det projekt, der er udviklet sammen med kommunen.

1. august 2020

1. august 2020 forventes den kommende bygherre at overtage Nordre Havnekaj.

Hvor lang tid byggeriet på Nordre Havnekaj vil tage, forventer kommunen at aftale med bygherren i løbet af udviklingen af projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce