Annonce
Assens

Her er SSP særligt opmærksom på unge-fester og ballade

SSP'erne i Assens har i øjeblikket syv-otte forskellige brændpunkter i kommunen, som skiftes til at være mere eller mindre varme. Arkivfoto: Nils Svalebøg.
Annonce

Det er et velkendt fænomen, at der bliver skruet en tak eller to mere op for unge, der samles på offentlige steder og fester, når skolernes sommerferie sætter ind.

Jesper Jensen og Sarah Gormsen fra Assens Kommunes SSP-team oplyser, at man har kig på syv-otte såkaldte hotspots i øjeblikket.

De skifter fra dag til dag og uge til uge. Fælles for dem er, at det kan handle om, at unge mødes på blandt andet skoler, hvor der eksempelvis bliver drukket alkohol, hvor det ender ud i forskellige uhensigtsmæssige episoder.

1 Aarup

SSP har igennem noget tid haft fokus på Aarup - og området omkring Aarupskolen. Man er kommet et godt stykke med at løse udfordringerne, men det er ikke helt slut endnu.

Senest lige inden sommerferien har man været i dialog med skolen, da man ved, at udfordringerne i det område ofte popper op.

2 Glamsbjerg

Det har skabt nogle uheldige episoder i Glamsbjerg, at unge helt ned til 10-12 år har hængt ud med nogle på 17-18 år.

Det gælder ikke kun Glamsbjerg, men også andre steder, fortæller SSP-konsulenterne.

I Glamsbjerg har SSP forsøgt at danne et familiegruppenetværk, hvor seks familier er sat sammen, så man via fælles hjælp kan få sat fokus på de fælles udfordringer.

Det er en metode, man forventer, der med fordel kan bruges andre steder også.

3 Haarby

I Haarby har man blandt andet udfordringer med unge, der kører ræs på scootere, og man har fået en del klager fra de lokale borgere.

SSP har over noget tid opholdt sig ekstra meget i området, hvor man blandt andet har lavet bål med de unge for at opbygge relationer.

Dér er det kommet frem, at de unge synes, der mangler skraldespande, og det er SSP gået videre med i det kommunale system.

Det kan muligvis løse problemerne med, at der bliver smidt for meget affald rundt omkring.

4 Assens

Når solen står højt, så er der ofte fest på stranden.

Men i løbet af den seneste tid, hvor det har regnet og blæst, er også Arena Assens blevet brugt som tilholdssted.

Derfor holder SSP et ekstra vågent øje med Assens for tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce