Annonce
Assens

Her er SF's bud på Assens Kommunes borgmester: - Jeg tror de fleste synes, jeg er forholdsvis troværdig

Mogens Mulle Johansen er igen spidskandidat for SF Assens. Han har siddet i byrådet i 28 år - først i Tommerup Kommune, siden i Assens Kommune - og har siddet i fagudvalg, der har med børn, unge og foreningsliv at gøre hele sin politiske karriere. Arkivfoto: Michael Bager
SF Assens har valgt Mogens Mulle Johansen som borgmesterkandidat. Det er femte gang, den erfarne politiker står i spidsen for partiet ved et valg.

Det bliver endnu engang Mogens Mulle Johansen, der skal føre SF til valg, når november 2021 nærmer sig. Han er SF Assens' bud på partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget, hvor han især vil kæmpe for at gøre Assens Kommune grønnere.

- Det er vigtigt, at vi får set på de værdier, der bærer SF. Vi ønsker en mere grøn kommune, og det er allerede på vej i samarbejde med politikerne i blandt andet Miljø, Teknik og Plan-udvalget. Det er ingen tilfældighed, at det er skovrejsninger på vej i Assens Kommune, og vi har planer om flere skove, særligt i områder med vandboringer. Og så er der selvfølgelig hele velfærdsområdet, lyder det fra Mogens Mulle Johansen.

- Hvorfor skal folk stemme på dig ved valget?

- For det første har jeg stor erfaring, og min viden om Assens Kommune og samarbejdet i byrådet er forholdsvis stor. Jeg tror også, de fleste synes, jeg er forholdsvis troværdig. SF er ikke et parti, der løber af pladsen. Vi har været med i samtlige budgetforlig, og vi bakker op om det, vi skriver under på, også det, vi ikke synes så meget om, siger SF's bud på en kommende borgmester.

Det er et flertal i SF's medlemskreds, der har peget på den garvede lokalpolitiker som  borgmesterkandidat, fortæller SF Assens' formand Poul Erik Kristiansen, som håber at kunne præsentere en kandidatliste på 10-12 personer ved SF Assens' generalforsamling i marts.

Foreløbig tæller listen Mogens Mulle Johansen, Poul Erik Kristiansen selv, nuværende byrådsmedlem Flemming Risskov Jørgensen og Jeanette Sandberg Sørensen, som tidligere har siddet i Odense Byråd for SF.

Annonce

En god måned for SF Assens

Ved kommunalvalget i 2017 fik Mogens Mulle Johansen 498 personlige stemmer. Assens Kommunes nuværende borgemester, Søren Steen Andersen (V), fik 4.223.


Jeg forventer ikke, at Venstre vil pege på en rød borgmester. De vil nok mene, at Søren Steen Andersen skal fortsætte.

Mogens Mulle Johansen, borgmesterkandidat for SF i Assens Kommune


- Er det realistisk, at du kan blive borgmester i Assens Kommune?

- Nu er det jo ikke altid den, der får flest stemmer, der ender som borgmester. Der skal jo være et samlet rødt flertal, der vil pege på mig, siger Mogens Mulle Johansen, som har arbejdet tæt sammen med Venstre i den nuværende valgperiode.

- Jeg forventer ikke, at Venstre vil pege på en rød borgmester. De vil nok mene, at Søren Steen Andersen skal fortsætte, konstaterer SF'eren nøgternt.

Mogens Mulle Johansen har 28 års byrådserfaring fra henholdsvis Tommerup Kommune og Assens Kommune, og ved det kommende valg er det femte gang, han stiller op som spids- eller borgmesterkandidat.

November har været en god måned for SF Assens, konstaterer lokalformand Poul Erik Kristiansen.

- Vi har fået syv nye medlemmer. Normalt dumper der et medlem ind i ny og næ, men måske skyldes det, at vi har været bedre til at markedsføre os, gætter formanden.

De nye medlemmer er bredt fordelt i Assens Kommune og der er flest kvinder iblandt, oplyser han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Odense får enormt grønt bykvarter

Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Annonce