Annonce
Sport

Her er Schmeichels fynske afløser - fra avisen

TPI-målmand Victor Larsen deltog i jubelen, da klubben rykkede op i foråret med sejr over Esbjergs reserver på sidste spilledag i Danmarksserien. Det er unge Larsen til højre, og til daglig arbejder han hårdt i avisens salgsafdeling. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Victor Larsen fra avisens salgsafdeling er til daglig målmand i TPI, og nu har han fået fri af bladhusets kommercielle chef Allan Foss, der netop på vej ned ad trappen har bekræftet udviklingen over for Sport Fyn.

Annonce

Fodbold: Fyens Stiftstidende lægger som bladhus nu mandskab til det danske fodboldlandshold, der onsdag aften skal spille i Slovakiet.

Målmand Victor Larsen har netop fået fri af sin chef i stuen i bladhuset på Banegårdspladsen og er rejst mod København, kan Sport Fyn afsløre.

- Det er korrekt. Jeg har naturligvis givet Victor fri. Han har nogle fridage til gode, så det er helt i orden, siger kommerciel chef Allan Foss til Sport Fyn-redaktionen på tredjesalen.

Sport Fyn vil gerne understrege, at der ikke er tale om "fake news". Og den kommercielle chef blev spurgt tre gange lidt over middag af redaktionen, som hermed bringer denne eksklusive sensations-historie ud til den måbende og store verden.

Victor Larsen er til daglig reservemålmand i TPI - Tarup-Paarup - der i sommer rykkede op i 2. division, hvor klubben i weekenden sejrede 3-1 ude over Vejgaard fra Aalborg.

Annonce

Fem spillere kontaktet

Victor Larsen er åbenbart ikke den eneste TPI-spiller, der kan få landsholdsdebut. Fire andre spillere skulle være på vej til Bratislava.

TPI-anfører Rasmus Nørgaard siger til TV2 Fyn om spillernes generelle situation:

Vi har talt om det blandt spillerne, og er blevet enige om, at det er op til folk selv at vælge. Jeg har ikke selv overblik over konflikten, og sådan tror jeg, der er mange, der har det, tilføjer Rasmus Nørgaard.

TPI er en af flere divisionsklubber, der har fået et Tarup Paarup Idrætsforening er en af mange divisionsklubber, der har fået en henvendelse fra DBU.

I modsætning til andre klubber har den sportslige ledelse ikke noget imod, at spillerne hjælper landsholdet. Sport Fyn har prøvet at kontakte sportschef Jesper Rasmussen, men har foreløbig ikke fået fat i sportschefen - ude ved hallen, skolen og kirken i Paarup.

Men til TV2 Fyn siger Jesper Rasmussen:

- Jeg har sendt DBU's henvendelse videre til spillerne og opfordret til at bakke op om DBU. Vi har kun amatørspillere, som ikke er medlem af Spillerforeningen, og derfor kan de sige ja. De kan også sagtens vælge at være solidariske med spillerne. Det vil jeg ikke blande mig i, siger sportschef Jesper Rasmussen til TV2 Fyn.

Annonce

Vant til at spise sundt

Sport Fyn fik med et hurtigt antrit fat på avisens kommercielle chef Allan Foss, da han var på vej ned ad trappen ved tredjesalen.

Allan Foss er tidligere landstræner for det danske basketball-landshold og har dermed stor forståelse for idrættens væsen.

Sport Fyn vurderer, at Victor Larsen er i besiddelse af en god psyke og indstilling, og TPI-målmanden tager i hvert idrætten så seriøst, at han tydeligvis satser på at spise sundt, når han jævnligt gæster bladhus-kantinens frokostbuffet. Samtidig besidder unge Larsen et energisk og udadvendt væsen, så han også på den front bør være rustet til de pludselig store udfordringer, og fysikken må betegnes som værende i den adrætte afdeling, når trapperne mellem stuen og kantinen på fjerdesalen tilbagelægges med rappe fjed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce