Annonce
Danmark

Her er de fire skarpeste kritikpunkter af DF fra Anders Vistisen

Anders Vistisen, hovedbestyrelsesmedlem i DF og tidligere gruppeformand i EU-parlamentet, sendte chokbølger gennem sit parti med et interview til avisen Danmark 3. maj. Læs her udpluk fra interviewet:
Annonce
Annonce

1

- Det er, som om man har ramt en mur med 120 km/t, men man slingrer videre, uden man egentlig har taget nogle ret grundlæggende ting op til revision.

Annonce

2

- Nogle vælgere oplever måske, at andre i partiet har en større troværdighed på udlændingespørgsmålet end Kristian Thulesen Dahl. Nogle vælgere har været i tvivl om, hvor hård han egentlig er på den værdipolitiske dagsorden.

Annonce

3

- Jeg synes helt klart, at man har forsømt politikudviklingen. Jeg tror ikke, at man har en kultur eller et ønske om at bruge politikudvikling som et aktivt redskab.

Annonce

4

- Det er jo ikke sådan, at jeg har andre kandidater. (...) Det skal da ses som en meget klar opfordring til ledelsen om at tage et meget klart standpunkt i forhold til, hvad der skal ske nu.

På spørgsmålet om, hvorvidt Anders Vistisen mener, at Kristian Thulesen Dahl er den rette leder af partiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce