Annonce
Middelfart

Her er døgnrapporten: Hærværk, indbrudsforsøg på skole og tre biler i sammenstød

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Nordvestfyn: En borger opdagede et indbrudsforsøg, inden det fandt sted, da vedkommende et kvarter efter midnat natten til tirsdag spottede to personer stige ud af en personbil og gå ind på Hyllehøjskolen.

De blev efterfølgende fundet og sigtet.

Ved Gelsted skete der et færdselsuheld på Hønnerupvej mandag aften klokken 18.09, hvor i alt tre biler var involveret. En personbil kørte i sydvestlig retning ad Hønnerupvej frem til krydset mellem Hønnerupvej og Store Landevej med omkring 60 kilometer i timen. Uden at overholde sin vigepligt kørte han ind i krydset, og her ramte han en anden personbil, der kom kørende ad Store Landevej. På grund af kollisionen røg den anden bil over i et hellefyr og en tredje bil, der holdt stille i krydset. Døgnrapporten melder dog ikke noget om, hvorvidt de involverede kom til skade, og avisen nåede ikke at få svar fra Fyns Politi tirsdag.

I Nørre Aaby, nærmere bestemt i Østergade, har en eller flere personer begået hærværk mod en Kia Picanto, hvor alle fire dæk er blevet skåret op med en ukendt genstand. Det fandt sted et sted mellem lørdag klokken 14.45 og mandag klokken 7.15 og blev anmeldt mandag klokken 8.18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce