Annonce
Sport

Henrik Toft føler sig godt rustet til sen VM-entré

Henrik Toft har trænet for sig selv, mens holdkammeraterne har spillet de første VM-kampe.

Henrik Toft føler sig snart klar til at træde ind i VM-turneringen, efter skaden han pådrog sig kort inden VM.

Henrik Toft Hansen var tiltænkt en nøglerolle i forsvaret på Danmarks håndboldlandshold ved VM, men en skade få dage inden turneringens start har indtil videre holdt ham ude.

Nu er der så blevet endnu mere brug for ham inden mellemrundens start, fordi broren René Toft Hansen blev lyskeskadet torsdag mod Norge og er meldt færdig i turneringen.

Derfor virker det oplagt at bruge den anden udskiftning ud af tre til at erstatte René Toft med Henrik Toft, men først skal sidstnævnte testes til en træning senere fredag.

Selv føler Henrik Toft sig snart klar til at spille håndboldkamp igen.

- Jeg føler ikke, at der er så lang vej igen. Jeg har haft et fint genoptræningsforløb sammen med sundhedsstaben.

- Jeg har en træning senere fredag, hvor jeg skal give den fuld gas, og så må vi se, hvordan det går, siger Henrik Toft til en presseseance fredag formiddag.

Om han allerede kan være aktuel i den første mellemrundekamp mod Ungarn lørdag er uvist.

- Det må vi se på, hvordan det hele hænger sammen, og hvordan træneren ser på det. Mange faktorer spiller ind, siger Henrik Toft.

Han føler sig klar til at bidrage på holdet, selv om han skulle blive kastet for løverne i vigtige kampe lige efter et skadesforløb.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, at jeg blev skadet 2. januar, når jeg havde håbet på at være med fra start. Men jeg har trænet godt de seneste par uger og har givet den så meget gas som muligt.

- I og med at jeg har kunnet løbe her på det sidste, har jeg bygget konditionen lidt op. Så jeg håber og tror på, at jeg er godt rustet, hvis der skulle blive brug for mig, siger Henrik Toft.

Han var tydeligvis påvirket af René Tofts triste skæbne i turneringen, og han frabad sig at tale om sin bror.

- Det kan jeg ikke snakke om.

Danmark har maksimale fire point med til mellemrunden, hvor holdet i nævnte rækkefølge møder Ungarn, Egypten og Sverige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce