Annonce
OB

OB: Henrik Hansen hård ved de unge

Jørgen Skjelvik fik 70 minutter som venstrebenet venstre stopper i OB-reservernes tremands-forsvar mod Esbjergs reserver. Foto: Christian Nordholt
OB's assistenttræner minder de unge om, hvad der skal til for at gå hele vejen efter reserveholdets nederlag i Esbjerg

FODBOLD: OB-træner Henrik Hansen plejer at rose de unge for gode præstationer, men det gjorde han ikke efter reserveholdets nederlag på 2-1 mandag eftermiddag mod Esbjerg på kunstgræsbanen i Varde.

- Efter kampene i Reserveligaen plejer jeg også at kunne rose vores unge spillere for deres ærgerrighed og kvalitet, men det kan jeg ikke i dag. Den del var ikke god nok, og de fik i dag en reminder om, hvad der skal til, hvis man vil gå hele vejen, sagde reserveholdstræneren efter kampen til ob.dk..

OB kom bagud efter tre minutter og var bagud 2-0 midt i første halvleg.

Fynboerne kom bedre med efter pausen, men manglede kvalitet. Først i det 83. minut fik OB scoret på et straffespark begået mod Oliver Lund, der efter en fin dribletur blev fældet. Jonathan Harboe scorede på straffesparket og Oliver Lund fik oprejsning efter sit røde kort mod Brøndby i Superligaen.

- Vi må dog være ærlige og sige, at vi ikke havde den fornødne kvalitet i de afgørende situationer, og der var Esbjerg ganske enkelt bedre end os. Jeg er meget utilfreds med, at vi taber, ikke mindst fordi det er vores egne unødige fejl, de straffede os på, og fordi vores generelle præstation ikke var på det niveau, jeg forventer.

Man bemærkede, at den nytilkomne nordmand Jørgen Skjelvik blev benyttet som venstre stopper og, at islandske Aron Elís Thrandarson igen spillede 8'er som på Superliga-holdet søndag aften.

OB's opstilling: Sayouba Mandé – Marco Lund, Daniel Obbekjær, Jørgen Skjelvik (70. Emil Suarez) – Oliver Lund, Anders Klynge (69.Jonas Skytte), Tarik Ibrahimagic, Aron Elís Thrándarson (46. Jonathan Harboe), Kingsley Madu – Mikkel Hyllegaard (46. Rasmus Nissen), Max Fenger.

Reservekeeper Hans Christian Bernat og Teitur Magnússon tog hele turen med til Varde uden at komme i kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce