Annonce
OB

Hemmingsen: Vi var onde ved os selv

Michael Hemmingsen synes, at hans hold havde spillet godt, men havde været onde ved sig selv i første halvleg. Foto: Bo Amstrup, Scanpix
OB-manageren var godt klar over, at fynboerne havde lavet fejl ved Vejles to scoringer.

FODBOLD: OB's manager Michael Hemmingsen mente, at fynboerne havde været hårde ved sig selv og at det i sidste ende kostede sejren i Nørreskoven.

- Vi ved jo ikke endnu, om vi kan bruge 2-2 til noget. Det var i hvert fald det næstbedste resultat. Vi må se, hvad det ender med. Vi spiller en okay kamp, men var lidt onde ved os selv i et par situationer, hvor de får mål. Men overordnet, og skal jeg se nøgternt på det, spiller vi en god kamp, mente Michael Hemmingsen.

- Men som hold må vi ikke lave sådan nogle fejl. Det ærgrer vi os over på en dag, hvor det var vigtigt at minimere sådan noget. Der var situationer, hvor vi ikke var afklarede og kyniske nok, sagde Hemmingsen og tænkte formentlig på, at Oliver Lund trådte på bolden og Max Fenger åbnede for let op for Pierre Bengtsson ved vejlensernes to mål før pausen.

Annonce

- Vi blev ved at slide for det i anden halvleg og lægge mange kræfter i det. Vi har en god bænk og spillere, der kom ind og førte det videre, så vi kunne blive ved at holde trykket. Aron Elís Thrandarson har den energi og løbevillighed, som han jo kan sammen med andre og ham satte vi som 6'er for at holde trykket, sagde Michael Hemmingsen, der venter spændt på resultatet fra Aalborg på søndag, når Horsens kommer på besøg.

- Så må vi tage den derfra. Lad os se, om vi ikke kan hænge på. Der er jo sket mange ting i den her turnering. De sidste to kampe vil vi forsøge at lave gode præstationer i, og i hjemmekampen til sidst mod Horsens vil vi gerne lave en god præstation, så folk kommer igen, sagde Hemmingsen, der ikke vidste, hvor slemt det så ud med målmand Sayouba Mandé, der ramlede sammen med stolpen og måtte udgå.

I forvejen er det planen, at Oliver Christensen skal gøre sig klar til kampen i Lyngby på torsdag.

- Jeg ved ikke, hvor slemt det er. Noget var der jo, for ellers havde vi ikke skiftet, fastslog Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce