Annonce
OB

Hemmingsen: Vi skaber ikke chancer

Heller ikke under manager Michael Hemmingsens ledelse var OB i stand til at få point mod Vejle. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-manager var enig i, at fynboerne kun havde Ayo Okosuns chance i bogholderiet.

FODBOLD: En lidt mistrøstig Michael Hemmingsen bekræftede, at Henrik Hansen også efter sommerferien skal være assistent for en endnu ukendt cheftræner.

Men ellers var han irriteret over resultatet.

- Kampen var chancefattig. Vi får ikke omsat det spil til chancer, som vi vil. Det var det samme i Horsens og nu med Vejle, og det bør være et fokus for os nu at få omsat spillet til chancer og scoringer. Det skal vi sørge for på træningsbanen, så vi kan lykkes om ti dage mod Sønderjyske, sagde Michael Hemmingsen, der erkendt, at OB kigger i alle retninger i kvalifikationsspillet nu.

Annonce

- Vi sætter på vores sejr i Aalborg og pointet i Horsens. I dag var en svipser. Vi er en del af nedrykningsspillet, fordi Vejle og Lyngby får point og dem skal vi holde på afstand. Når man ikke er med i mesterskabspillet, er man en del af nedrykningsspillet også. Det handler om at bevare roen, overblikket og troen på at kunne vinde kampe.

Han forklarer de mange angribere i truppen med de mange skader sidste år og med indkøbet af Bashkim Kadrii.

- Vi havde sat Frøkjær ind centralt fra udnytte hans forcer. Vi så noget af det men ikke nok, for der var meget energi og spillerne ville gerne løbe de fornødne meter. Det hang bare ikke samme for os alle på banen.

Michael Hemmingsen havde sat Mads Frøkjær-Jensen centralt bag Issam Jebali, fordi Troels Kløve var ude med en skade og det er snart lang tid siden, at OB har stillet samme elleve som kampen før

Annonce
Middelfart For abonnenter

Ny bydel skrotter baghaven for naturens skyld: - Vi skaber en skov sammen med en by

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bo i skoven midt i byen: Ny bæredygtig bydel med 220 boliger vises på verdens største arkitekturkongres

Annonce