Annonce
OB

Se optakts-video: Hemmingsen med tydelig peptak til OB-spillerne

OB-manager ser positivt på Troels Kløves mulighed for at komme på banen igen mod Sønderjyske, mens Kasper Larsen er ude og Mads Frøkjær Jensen har karantæne.

FODBOLD: Manager Michael Hemmingsen holdt lidt af en peptalk til OB-truppen ude midt på bane 1 efter fredagens træning.

OBs manager og cheftræner Michael Hemmingsen samlede hele truppen i midten af bane 1 i Ådalen fredag middag.  (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

- De næste seks uger kan der være ting, som er gode og andre ting, som er skidt. Men det er vigtigt at fokusere på det, der sker her og nu, og så må I vente med at komme med ros og kritik til sæsonen er omme, sagde Hemmingsen meget bestemt.

Det lød heller ikke som om, at spillerne frem til kampen på søndag skulle opfordre koner og kærester til at tale ud om udfordringer med indkøb, problemer på hjemmefronten eller smittetrykket - i hvert fald ikke før søndag aften.

Annonce


Troels Kløves skade har udviklet sig hurtigt i god retning.

Michael Hemmingsen


- Når jeg får muligheden for det, så samler jeg spillerne. Jeg er glad for at være sammen med spillerne, de arbejder godt og det er en stor trup. Nogen kan ikke spille, nogen spiller mere end andre og andre leverer noget afgørende i kampe. Jeg vil gerne synliggøre, at vi er med til det her allesammen, og det skal bæres med over i kampene. Jeg prøver at sætte fokus på det, der kan hjælpe os, forklarer Michael Hemmingsen.

Han udelukker, at muskelskadede Kasper Larsen kan være med i kampen mod Sønderjyske på søndag, men har til gengæld en vis tro på, at Troels Kløve, Jørgen Skjelvik og Ryan Johnson Laursen er i spil til startopstillingen.

- Jeg er glad for at have så mange spillere på træningsbanen. Troels Kløves skade har udviklet sig hurtigt i god retning. Jørgen Skjelvik var ude i dag, fordi han har haft mange kampe og træninger siden sin pause. Der er tale om dosering. Ryan er på vej tilbage og rigtig godt med, forklarede OB-manageren.

Frøkjær i karantæne

Mads Frøkjær-Jensen skånes med lidt overbelastning og har alligevel karantæne mod Sønderjyske efter sit gule kort mod Vejle. Sønderjyske har også to karantæner: Den tidligere Otterup-dreng Patrick Banggaard og Jeppe Simonsen, der scorede to flotte mål i pokal-triumfen mod FC Midtjylland torsdag.

Mart Lieders håndboldkone Tess Wester har skrevet kontrakt fra sommer med rumænske Buceresti, men det rører foreløbig ikke OB-manageren:

- Jeg vil ikke ind over, hvordan forskellige familier er skruet sammen. Mart her her til 2022 ifølge hans kontrakt. Der er ikke nogen dialog om noget andet, sagde Michael Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce