Annonce
Sport

Hemmingsen kendte godt den svenske træner Jens Gustafsson

Ayo Simon Okosun, der her bliver puffet af nordfynske Patrick Banggaard hos Sønderjyske, havde bolden i mål, men dommer Jakob Kehlet annullerede målet for frispark til hjemmeholdet. OB' anfører Jeppe Tverskov til venstre tager sig i agt lige her.  (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-manager mente, at fynboerne lige så godt kunne have fået point, hvis chancerne var blevet udnyttet.

FODBOLD: OB-manager Michael Hemmingsen rykkede faktisk jernbarrieren ud mod reporterne lidt nærmere for at kunne kommentere på spørgsmålene også gående på nye træneremner.

- Jens Gustafsson? Det er en tidligere træner for IFK Norrköping. Er det ikke rigtigt? Jeg har ikke yderligere kommentar til træner-situationen, sagde han afsluttende.

Han følte, at OB lige så godt kunne have fået noget med fra Haderslev.

Annonce

- Det kunne vi lige så godt, og hvis dommeren fløjter for frispark til deres målmand ved Okosuns mål, så er det efter min mening en forkert kendelse. Omvendt har Lawrence Thomas fem-seks redninger, hvor boldene ikke går ind, mens deres forsøg gør. Vi har også flere hjørnespark, men de bliver ikke omsat til en scoring eller to. Vi var lige med Sønderjyske og viste al den energi, der skulle til, mente Michael Hemmingsen, der ikke havde Troels Kløve med til Haderslev.

- Troels havde problemer ved træningen op til. Jeg ved ikke helt, hvad det var, men har nok forbindelse til den skade, der har holdt ham ude før, tilføjede Hemmingsen.

- Derfor bragte vi også Max Fenger som wingback men også for at kunne lægge noget pres på offensivt og stå stærkere i feltet, hvis der kom gode indlæg fra Jørgen Skjelvik. Fenger lavede et stort stykke arbejde på en uvant plads, og løste det, som han skulle, mente Michael Hemmingsen, der godt vidste, at OB er ved at havne i ingenmandsland.

- Der foregår mange ting, men vi kan kun sørge for at stå stærkt til den næste kamp på fredag mod AaB, fastslog han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce