Annonce
Sport

Hemmingsen håber, at det hele løsner op for OB-spillerne nu

Michael Hemmingsen og OB skal nu kun tænke opad. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-manageren er tilhænger af VAR og ser det som en del af underholdningen.

FODBOLD: OB-manager Michael Hemmingsen fik en alvorlig krammer af bestyrelsesformand Niels Thorborg efter den dramatiske afslutninger, der i realiteten reddede OB fra nedrykning, fordi der nu skal tre Lyngby-sejre og tre OB-nederlag til at sende fynboerne ned.

- Der var bygget videre på halvlegen mod Lyngby og også fra den første kamp med det nye trænerteam i Aalborg. Men det har været lidt for meget en gang imellem, men i dag viser vi virkelig, hvad vi går og arbejder med. Men der skal bruges noget tid på at tro på hinanden og på de ting, vi gør. Spillerne skal tænke det samme og de var skarpe i dag i en svær tid, fastslog Michael Hemmingsen.

- Vi var villige til at tage risikoen for omstillinger, som vi var lidt bange for. Vi ville ikke for langt tilbage på banen men klare det højere oppe. De kom lidt for tæt på et par gange, men overordnet gjorde vi det virkelig godt, mente Hemmingsen, der et kvarter før tid tog Aron Elís Thrandarson, selv om islændingen leverede en jætte-indsats.

Annonce

- Aron havde været ude efter en skade i kampen i Aalborg. Og han har mangler træning og vi kunne risikere, at hans skade brød op, hvis vi holdt ham inde. Så havde det været en fejl at lade ham spille videre. Han leverede en stærk præstation, og det er dejligt at se de mange løb. Det har vi brugt for og der er dejligt, at spillerne gerne vil det.

Hemmingsen er tilhænger af VAR trods den mystiske afgørelse i overtiden og i et par andre situationer.

Jeg synes, at det giver et eller andet til fodbolden. Der er noget, at begejstres over i de to tilskuerlejre eller være kede af, når nu der kommer fans fra begge hold i fremtiden.Men det er åbenbart en del af fodbolden, at vi skal diskutere det så meget. Måske er det ikke så nødvendigt at diskutere det, mente OB-manageren, der med sit hold nu kan gå efter Europa.

- Det er tæt nu. Vi vil gerne forfølge den chance. Jeg håber for spillerne, at det hele nu kan løsne lidt op, for det har været forkrampet og der har været tænkt alt for meget på, hvad nu hvis og hvis, sagde en glad Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Anden halvleg i gang: Danmark foran 1-0

Annonce