Annonce
Sport

Helten Eriksen frøs på bænken: Jeg vil spille hver gang

Christian Eriksen blev matchvinder for Tottenham i 1-0-sejren over Burnley.

Christian Eriksen vil gerne spille hver gang, men har forståelse for at blive hvilet i et tæt kampprogram.

Christian Eriksen sad på bænken i de første 64 minutter, men kom siden ind og blev matchvinder med et mål i tillægstiden, da Tottenham slog Burnley lørdag eftermiddag.

Selv om kampen endte lykkeligt for Eriksen og Tottenham, var han ikke glad for at starte ude, om end han udviser forståelse for manager Mauricio Pochettinos dispositioner i et tæt kampprogram.

- Alle vil gerne på banen, når man sidder derude. Man tænker, at man kunne gøre det og det. Man vil ikke sidde på bænken, når man normalt starter. Det var også pisse koldt i dag, siger Christian Eriksen til TV3+.

- Vi får at vide fra gang til gang, hvem der starter ude og inde. Vi får holdopstillingen et par timer før kampen, og så ved man, om man skal spille eller ej. Sådan er det i øjeblikket, der er mange kampe i øjeblikket, og det er fint at passe på alle spilleres kroppe.

- Vi har også en del skader, så jeg tror også, at træneren har lidt hovedpine i øjeblikket, siger danskeren.

Både i sin tid på bænken og på banen kunne han se Tottenham vade i chancer, men uden forløsning.

I overtiden fik Eriksen så selv chancen, og han var iskold, da han sparkede afleveringen fra Harry Kane i mål.

- Det var selvfølgelig planen, at jeg skulle komme ind og have hovedrollen, siger Eriksen muntert til TV3+.

Det var Eriksens første fuldtræffer i Premier League i denne sæson.

Tottenham og Eriksen skal i aktion igen onsdag. Her er modstanderen ærkerivalen Arsenal i kvartfinalen i Liga Cuppen.

Dernæst følger det tætte og traditionsrige juleprogram i Premier League.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce