Annonce
forside

Heltemodig indsats: Udenlandske avisbude reddede ældre dame ud fra røgfyldt hus

Brandvæsnet kom til undsætning, men da var tingene allerede under kontrol, takket være nogle udlændinge, som havde reddet en ældre kvinde ud fra hendes røgfyldte hjem. Foto: Michael Bager.

Der er ros fra politiet til nogle udenlandske avisbude, som med stædighed og snarrådighed reddede en ældre kvinde, som lå på gulvet i sit hjem.

Annonce

En ældre dame blev natten til søndag klokken 2.08 reddet ud af sit røgfyldte hjem på Bjørnemosevej i det sydlige Odense af udenlandske avisbude. Budene havde ringet efter politiet, der på grund af sprogvanskeligheder misforstod anmelderne og kørte til en forkert adresse.

Det fik dog ikke udlændingene til at give op. De ringede igen og allierede sig med nogle naboer, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen.

- Sammen kom de ind i bygningen, der var fyldt med røg. På gulvet lå en ældre dame, som de får bragt ud i sikkerhed. Det var en rigtig flot indsats.

Vagtchefen fortæller, at kvinden formentlig har ramt en kontakt på komfuret og tændt for det, mens der stod noget ovenpå, som ulmede og forårsagede røgen.

Brandvæsnet kom derud for en sikkerheds skyld, men der var alt under kontrol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce