Annonce
Sport

Helt vildt: Alt flasker sig for GOG

Mathias Gidsel (tv.) fik masser af spilletid i fraværet af playmaker Josef Pujol og kvitterede med en mere end godkendt præstation mod Team Ringsted. Den anden GOG'er i aktion er Jon Andersen. Foto: Yilmaz Polat

GOG vandt snævert over godt kæmpende Team Ringsted-mandskab, mens alle de øvrige tophold i ligaen satte point til. Fynboerne ligger nu nummer to i grundspillet - kun et point efter topholdet, Aalborg Håndbold.

Håndbold: Det blev en onsdag aften, som GOG'erne sent vil glemme.

Ikke fordi, GOG's spil strålede på en aften, hvor de gule måtte kæmpe sig til en sejr på 27-24 over Team Ringsted. Men de to point var bare ekstremt vigtige.

Der skete nemlig det usædvanlige, at alle de øvrige tophold i grundspillet satte point til. Det betyder, at GOG med 23 point nu ligger nummer to i grundspillet - to point foran både BSV og TTH og med kun et point op til topholdet, Aalborg Håndbold.

Aalborg tabte 25-29 hjemme til Skanderborg, BSV tabte 26-30 hjemme til Ribe-Esbjerg og TTH Holstebro fik hjemme kun uafgjort 28-28 mod Nordsjælland.

BSV's nederlag er ekstra interessant for GOG'erne. De gule skal i denne måned hele to gange til Silkeborg - først i ligaen og den 19. december til en listig pokalkvartfinale, hvor det er knald eller fald.

Nu har Ribe-Esbjerg HH i hvert fald vist vejen for GOG.

Annonce

GOG-Team Ringsted 27-24 (13-11)

Ligaen, herrerKampens gang: 1-1, 1-3, 7-5, 9-7, 12-8, (13-11), 17-14, 20-17, 23-20, 23-21, 24-22, 27-24.

Mål: GOG: Emil Jakobsen 8 (1), Niclas Kirkeløkke 7, Odinn Thor Rikhardsson 4, Mathias Gidsel 3, Lasse Kronborg 2, Frank Mikkelsen 2, Emil Lærke 1. Team Ringsted: Nicolai Nørager 5 (1), Benjamin Pedersen 3, Morten Nyberg 3, Mads Dudek 2, Lasse Sinding 2, Sebastian Thor 2, Anton Bramming 2, Simon Omme 2, Morten Hempel 2 (1), Anders Møller 1.

Bedste spiller: GOG: Emil Jakobsen. Team Ringsted: Nicolai Nørager.

Udvisninger: GOG: 3. Team Ringsted: 5.

Rødt kort: Sebastian Thor med sin tredje udvisning.

Dommere: Henrik G. Nielsen og Jeppe Theis Vestergaard - godkendt præstation.

Tilskuere: 1476.

GOG's næste kamp: Lørdag den 8. december, kl. 16.10: GOG-Mors/Thy Håndbold.

Svært at navigere i

GOG havde sin svenske playmaker, Josef Pujol, ude. Pujol vred om på sin ene fod i lørdagens opgør mod Ribe-Esbjerg HH. I hans fravær fik unge Mathias Gidsel masser af spilletid i angrebet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Pujol er skadet. Men man skal jo gribe chancen, når den er der, lød det efter opgøret fra Mathias Gidsel, der med ild i øjnene, dejlig vildskab og fart skaber god dynamik i angrebet. Og så blev det til tre scoringer fra hans hånd.

GOG fik aldrig trukket helt fra gæsterne, der spillede en god kamp i forsvaret. Christian Dalmoses tropper leverede et meget fleksibelt forsvar - 6-0, 5-1, 4-2 og 3-3.

- Et så fleksibelt forsvar kan være svært at navigere i. Det giver en del uro og slår rytmen i stykker. Men når vi fik spillet rundt, gik det jo meget godt, konstaterede Mathias Gidsel.

Reelt var der aldrig tvivl om fynboernes sejr.

Om onsdag aftens resultater var meldingen kontant fra Gidsel:

- Det er vist det, man kan kalde en perfekt onsdag aften.

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce