Annonce
OB

Helenius ramt voldsomt på knæet

OB's Nicklas Helenius bliver båret ud af banen i Herning. Målmand Sten Grytebust prøver at trøste Helenius efter uheldet, som rystede spillere og publikum i begge lejre. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
FCM-forsvareren landede på OB-angriberen, der først efter en skanning kan får en præcis besked om, hvad der er galt med knæet.

Fodbold: OB-angriberen Nicklas Helenius er formentlig færdig for resten af foråret og dermed denne sæson, hvis man skal tolke scenerne på MCH Arena.

Træner Jakob Michelsen ville og kunne ikke udtale sig konkret om skaden.

- Det er alt for tidligt. Men når der lægges is på knæet, er det jo nok knæet det handler om, og jeg går ud fra, at Nicklas skal skannes. Og først derefter kan man sige noget relevant om det, sagde Michelsen.

Det var FCM-forsvareren Kian Hansen, der åbenbart landede på knæet, og det kunne betyde, at der ikke er tale om en af de klassiske knæskader med led- eller korsbånd.

For nylig blev Helenius udvist i en reservekamp mod Midtjylland, så de kanter har ikke just været et heldigt bekendtskab for Helenius, og med en sæson, der slutter om seks-syv uger, er løbet nok kørt i denne turnering. Men nu håber OB-lejren på, at angriberen slipper relativt nådigt fra uheldet.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce