Annonce
Sport

Helenius har ligget syg

Nicklas Helenius - midt i billedet - er blevet syg og spiller næppe fra start og tager måske slet ikke med til Aalborg. Tidligere anfører Kenneth Emil Petersen (th.) har småproblemer og er ikke med i truppen. Foto: Nils Svalebøg

Nicklas Helenius er altså syg og spiller næppe i Aalborg. Troels Kløve er også udtaget til truppen, men har ikke trænet et minut, siden han udgik med en forstrækning i låret tidligt i kampen mod Horsens. Kløve må betragtes som mere end tvivlsom.

Det peger derfor mod en startplads til Jens Jakob Dyhr Thomasen i stedet for Kløve, men især Mathias Greve bejler også til Julius Eskesens plads. En anden mulighed er at trække Bashkim Kadrii lidt ned og give Rasmus Festersen en startplads ved siden af Anders K. Jacobsen, der med garanti spiller fra start.

Bemærkelsesværdigt nok er den tjekkiske nyerhvervelse Kamil Vacek ikke med i truppen til Aalborg, selv om truppen er på 20 mand.

Der er heller ikke plads til Mads Frøkjær, Yao Dieudonne eller Jonathan Harboe i truppen. Sidstnævnte genoptræner stadig efter en skade. Mandé Sayouba er stadig ude af stand til at træne efter sin kæbe-operation.

Jacob Barrett var ikke med i de sidste dødbolde, men det vælger Sport Fyn foreløbig at betragte som en tilfældighed.

OB har ikke tabt de sidste seks kampe mod AaB. Det er blevet til fire uafgjorte kampe og to fynske sejre. De sidste tre kampe har OB haft en samlet målscore på 6-0 og vandt også senest i Aalborg med 2-0 for et år siden.

Peter Kjærsgaard er dommer og han dømte også nordjyderne midt i ugen, da AaB vandt 5-0 i Roskilde i pokalen.

AaB forventes at spille med hollænderen Tom van Weert helt fremme som måltyv og med Lucas Andersen som vandrende angriber serviceret af folk som Kasper Kusk og Oliver Abildgaard. Efterhånden er spillere som Kasper Risgaard og Rasmus Würtz ved at blive rangeret ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
forside

Vold under ishockeykamp: Nu er dommen faldet

112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce