Annonce
Fyn

Heldigt solouheld: Bil væltede et par træer - fører kunne selv gå til ambulance

I de tidlige aftentimer kom en ung mand ud for et solouheld. Ved første øjekast så det voldsomt ud, men billisten slap billigt fra det. Foto: Local Eyes
En ung billist i Odense slap billigt fra et solouheld på Stærmosevej.

ODENSE: Lidt før klokken 16 torsdag slap en billist heldigt fra et mindre uheld på Stærmosevej. Et par halvstore træer på vejen kunne dog ikke sige det samme.

Den unge mand kom kørende alene i en bil i Odense, da han af ukendte årsager mistede kontrollen over bilen.

Bilen, der ikke var hans egen, men hans forældres, væltede omkring og endte fire meter fra landevejen i et krat, efter den havde væltet et par mindre træer, der stod ved vejkanten.

Nogle vidner så forløbet, og ilede hurtigt til stedet og fik ringet efter en ambulance.

Da den nåede frem kunne redderne dog heldigvis konstatere, at føreren ikke var kommet værre tilskade, end at han selv kunne gå ind i ambulancen for at blive yderligere undersøgt på Odense Universitetshospital.

Annonce
Føreren af bilen havde kørt i sine forældres bil. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce