Annonce
Fyn

Heldet tilsmiler igen en lottospiller på Fyn

For anden uge i træk har en lottospiller på Fyn vundet en million med Danske Spils millionærgaranti. Arkivfoto: P. Qvist/Colourbox.
For anden uge i træk og for sjette gang siden begyndelsen af november sidste år har en lottospiller på Fyn vundet en milliongevinst.
Annonce

Odense: 2020 er begyndt, som 2019 sluttede: Heldet er tilsyneladende stadig med lottospillere på Fyn. Lørdag aften var to spillere i København ene om at have ramt de syv vindertal, og de deler derfor førstepræmiepuljen på 15 millioner kroner.

Men hver uge finder Danske Spil også to vindere af millionærgarantien, som trækkes blandt alle spillede rækker og giver en million kroner til hver vinder, også selvom der slet ikke skulle være nogen rigtige tal på spillernes kuponer.

Weekendens to vindere er fra Stevns Kommune og fra Odense - fynboen har spillet lotto via sin mobil, oplyser Danske Spil.

Også sidste lørdag kunne en heldig lottospiller på Fyn stryge en million kroner, selvom kuponen ikke havde syv rigtige tal. Millionærgarantien blev udløst til en spiller i Herning og en spiller, som havde købt en lottokupon i Dagli'brugsen i Brylle.

I løbet af efteråret smilede Fru Fortuna adskillige gange til lottospillere på Fyn. Den 4. oktober vandt en odenseaner 2,7 millioner kroner i Eurojackpot, og på fire uger løbet af november og begyndelsen af december gjorde lottokuponer købt i Kerteminde, Højby, Middelfart og Ejby spillere til millionærer.

Topscorer blandt de heldige var spilleren i Højby, som var ene om at have ramt de syv rigtige tal i lotto lørdag 16. november. Vedkommende kunne derfor se hele førstepræmien på 10 millioner kroner trille ind på sin konto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce