Annonce
Middelfart

Heidi så flere sidespejle blive smadret: Ung mand har taget ansvaret efter Facebook-debat

Sådan så en af bilerne ud, efter den natten til søndag havde fået smadret et sidespejl. Privatfoto

Middelfart: Natten mellem lørdag og søndag blev tre biler udsat for hærværk i Middelfart Midtby. Én i Hessgade og to på Stationsvej.

De tre biler havde fået smadret sidespejle. Her flere dage senere har sagen øjensynligt fået sin afslutning ved hjælp af et Facebook-opslag.

Det startede med, at en af de berørte bilejere på Stationsvej, Nina Kofoed Sørensen, søndag delte et opslag i Facebook-gruppen "Middelfart". Opslaget viste billeder af hendes bils smadrede sidespejl, hvor hun samtidig efterspurgte vidner til hærværket og appellerede til, at en brødebetynget gerningsmand kunne kontakte hende direkte, så de kunne ordne sagen uden politiets involvering.

Annonce

Det viste sig, at der faktisk var et vidne til hærværket på Stationsvej. Heidi Svane fra Middelfart skrev i en kommentar til opslaget, at hun havde overværet episoden, og at hun lå inde med fotos af den formodede gerningsmand.

Overværede episoden

Avisen har talt med Heidi Svane, som fortæller, at hun overværede hærværket, hvor to biler fik smadret sidespejle, fra sin bolig.

Det skete ifølge Heidi Svane klokken to om natten, hvor hun hørte nogle bragende lyde ude fra gaden.

Hun gik hen til vinduet.

- Der kan jeg se fire unge mennesker. Tre drenge og en pige. Pigen siger faktisk: Ej, lad være med det, fortæller Heidi Svane til avisen, der vurderer alle fire til at være omkring 18-årsalderen.

Heidi Svane fra Middelfart overværede seancen, hvor sidespejle på to biler på Stationsvej blev smadret. Privatfoto

Heidi Svane kunne, fra hvor hun stod, ikke direkte se sidespejlene blive smadret, eftersom det skete på den anden side af bilerne. Men hun hørte lyde, der lød som sidespejle, der blev ødelagt. Og hun så en af drengene i gruppen forlade stedet, mens resten af gruppen gik længere fremme, og var derfor sikker på, at det kun var den ene unge mand, der stod for hærværket.

I kommentarsporet til Facebook-opslaget skrev Heidi Svane, at hun havde et billede af gruppen af unge, som hun kunne sende til bilejerne. Efterfølgende stod også en anden person frem i kommentarsporet, der havde fået smadret et sidespejl på sin bil, der holdt parkeret på Hessgade.

Annonce

Ung mand tager ansvar

Om det er visheden om et fotografi, der kunne ende inde på politigården, som fik gerningsmanden til at krybe til korset, skal her være usagt. Men i hvert fald modtog Nina Kofoed Sørensen, bilejeren bag Facebook-opslaget, tirsdag en henvendelse fra gerningsmanden. Det bekræfter Nina Kofoed Sørensen over for avisen.

Hun ønsker ikke at stille op til et telefoninterview, men skriver til avisen, at hun er i kontakt med den unge mand, som påtager sig ansvaret og vil dække alle udgifter for reparation af skader på alle tre biler.

Nina Kofoed Sørensen skriver desuden, at hun allerede havde anmeldt hærværket til politiet, men ikke sendt dem billedet.

- Jeg er af den mening, at de unge skulle have en mulighed for at stå frem. Og stor ros til den unge mand for faktisk at stå frem. Det har alligevel krævet en del mod. Derfor bliver billedet naturligvis heller ikke givet til politiet. Sagen lukkes bare her, skriver Nina Kofoed Sørensen i en besked til avisen.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Bedemænd undrer sig over kirke og provsti: Lukker kapel og køber kontor for millioner

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mød Danmarks største letbane-nørd: Henrik rejser 10 gange om året - bare for at kigge på letbaner

Kerteminde For abonnenter

Eksklusivt badehotel forsinket igen: - Men hellere tage tiden, så det bliver creme de la creme

Kerteminde

29-årig voldsomt forbrændt efter uheld: Kvinde hastet med helikopter til hospitalet

Assens For abonnenter

Casper stopper som landsbykøbmand efter et år – nu skal de lokale på jagt igen: - Vi er ikke helt afklaret på, hvilken profil vi søger

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Nyborg For abonnenter

Chefer rykker sammen på Nyborgs rådhus: - Det er ikke nogen ønskesituation

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Bagsiden

Sådan løser letbanen billetproblem: Cykl dig til strøm og kør gratis

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Odense

Politiet er klar forud for letbanens store åbningsdag: - Hvis vi kan få en dag uden nogen uheld er det en succes

Annonce