Annonce
Middelfart

Heidi så flere sidespejle blive smadret: Ung mand har taget ansvaret efter Facebook-debat

Sådan så en af bilerne ud, efter den natten til søndag havde fået smadret et sidespejl. Privatfoto

Middelfart: Natten mellem lørdag og søndag blev tre biler udsat for hærværk i Middelfart Midtby. Én i Hessgade og to på Stationsvej.

De tre biler havde fået smadret sidespejle. Her flere dage senere har sagen øjensynligt fået sin afslutning ved hjælp af et Facebook-opslag.

Det startede med, at en af de berørte bilejere på Stationsvej, Nina Kofoed Sørensen, søndag delte et opslag i Facebook-gruppen "Middelfart". Opslaget viste billeder af hendes bils smadrede sidespejl, hvor hun samtidig efterspurgte vidner til hærværket og appellerede til, at en brødebetynget gerningsmand kunne kontakte hende direkte, så de kunne ordne sagen uden politiets involvering.

Annonce

Det viste sig, at der faktisk var et vidne til hærværket på Stationsvej. Heidi Svane fra Middelfart skrev i en kommentar til opslaget, at hun havde overværet episoden, og at hun lå inde med fotos af den formodede gerningsmand.

Overværede episoden

Avisen har talt med Heidi Svane, som fortæller, at hun overværede hærværket, hvor to biler fik smadret sidespejle, fra sin bolig.

Det skete ifølge Heidi Svane klokken to om natten, hvor hun hørte nogle bragende lyde ude fra gaden.

Hun gik hen til vinduet.

- Der kan jeg se fire unge mennesker. Tre drenge og en pige. Pigen siger faktisk: Ej, lad være med det, fortæller Heidi Svane til avisen, der vurderer alle fire til at være omkring 18-årsalderen.

Heidi Svane fra Middelfart overværede seancen, hvor sidespejle på to biler på Stationsvej blev smadret. Privatfoto

Heidi Svane kunne, fra hvor hun stod, ikke direkte se sidespejlene blive smadret, eftersom det skete på den anden side af bilerne. Men hun hørte lyde, der lød som sidespejle, der blev ødelagt. Og hun så en af drengene i gruppen forlade stedet, mens resten af gruppen gik længere fremme, og var derfor sikker på, at det kun var den ene unge mand, der stod for hærværket.

I kommentarsporet til Facebook-opslaget skrev Heidi Svane, at hun havde et billede af gruppen af unge, som hun kunne sende til bilejerne. Efterfølgende stod også en anden person frem i kommentarsporet, der havde fået smadret et sidespejl på sin bil, der holdt parkeret på Hessgade.

Annonce

Ung mand tager ansvar

Om det er visheden om et fotografi, der kunne ende inde på politigården, som fik gerningsmanden til at krybe til korset, skal her være usagt. Men i hvert fald modtog Nina Kofoed Sørensen, bilejeren bag Facebook-opslaget, tirsdag en henvendelse fra gerningsmanden. Det bekræfter Nina Kofoed Sørensen over for avisen.

Hun ønsker ikke at stille op til et telefoninterview, men skriver til avisen, at hun er i kontakt med den unge mand, som påtager sig ansvaret og vil dække alle udgifter for reparation af skader på alle tre biler.

Nina Kofoed Sørensen skriver desuden, at hun allerede havde anmeldt hærværket til politiet, men ikke sendt dem billedet.

- Jeg er af den mening, at de unge skulle have en mulighed for at stå frem. Og stor ros til den unge mand for faktisk at stå frem. Det har alligevel krævet en del mod. Derfor bliver billedet naturligvis heller ikke givet til politiet. Sagen lukkes bare her, skriver Nina Kofoed Sørensen i en besked til avisen.

Annonce
Odense For abonnenter

Hammeren falder over diesel-syndere i Odense: Overvågning udskriver bøder for en kvart million om måneden

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Hårdtprøvede lejere barrikaderer sig mod rotter: - De skramlede i væggen bag mit sengegærde

Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Kultur

Slik-eventyret fortsætter: Hundredvis af fans trodsede regnen for at møde populær youtuber i Slikræven

Erhverv For abonnenter

Nyt kæmpe erhvervsbyggeri ved motorvejen ligger indenfor kirkebyggelinjen: - Når vi står på kirkegården, kan vi kigge henover taget

Odense

Kender du en solstråle? Kommune søger unge til at hygge om de ældre på plejehjem

Nordfyn For abonnenter

Passager faldt ud af kurven: Havarikommission har undersøgt alvorlig hændelse under DM i ballonflyvning

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Debat

Heftig debat om valgplakater: Kan vi ikke nøjes med kvalme, når vi er syge, Søren?

Odense

Nye detaljerede målinger afslører: Gartnerier udleder fortsat gift til vandløb

Danmark

Lykke var træt af at bruge op mod 1500 kroner på kalendergaver - men så fik hun en idé, som kan spare forældre en masse penge

Nyborg

Det var kattens: Mumier er ren overtro

Assens For abonnenter

26-årig havde oversavet jagtgevær i skab på arbejde: - Jeg troede, det var et godt gemmested

Odense For abonnenter

Det virker: Partikeludledningen er faldet i Odenses miljøzone

Annonce