Annonce
Faaborg-Midtfyn

Heartland Festival klar med nye datoer

Heartland Festival er klar til at invitere gæsterne indenfor i området ved Egeskov Slot næste år fra den 27. til 29. maj. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Heartland Festival på Egeskov Slot gennemføres sidst i maj næste år på næsten samme tidspunkt som årets planlagte festival, der blev aflyst.

Kværndrup: Der bliver som bekendt ingen Heartland Festival i år på Egeskov Slot, da den planlagte festival som følge af forbuddet mod større forsamlinger blev aflyst.

Men arrangørerne er nu klar med datoerne for næste års festival, der finder sted på næsten samme tidspunkt som den festival, der blev aflyst i år, hvor den skulle have fundet sted sidst i maj.

Næste år vil Heartland finde sted fra den 27. til 29. maj 2021.

Allerede nu arbejdes der på at skabe et internationalt program sammensat af de fire søjler music, art, talks og food, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Efter sommeren vil de første navne blive offentliggjort, og billetsalget starter til den tid.

Heartland Festival har været på Egeskov Slot hvert år siden 2016, og årets aflyste festival skulle have været den femte i rækken.

Hvis man har købt billet til årets festival, gælder den også til næste års festival. Man kan også vælge at få refunderet sine penge. Alle billetkøbere får en mail direkte fra Ticketmaster med information.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce