Annonce
Erhverv

Headhuntet: Ny butikschef troede, hun skulle være assistent

Nina Zekic Bredbjerg Gruelund er fra 1. marts ny butikschef hos Imerco i Bogense. Foto: Jacob Bartnik/Imerco

Bogense: - Jeg har altid sagt til Johnny, at han skulle ringe, hvis han manglede en i butikken, men jeg troede jo, at jeg skulle være salgsassistent.

Så Nina Zekic Bredbjerg Gruelund blev overrasket, da hun blev kaldt til samtale hos Imerco i Bogense, og det viste sig, at butikschef Johnny Andersen og distriktschef i Imerco Jacob Bartnik havde tiltænkt Nina Gruelund jobbet som butikschef fra 1. marts, når Johnny Andersen går på pension.

Men 23-årige Nina Zekic Bredbjerg Gruelund sagde ja tak til jobbet, og selv om hun er helt bevidst om, at det er en mand med 55 års erfaring i forretningen, hun skal efterfølge, så kommer det med overbevisning: Jeg skal nok klare det.

Nina Gruelund er opvokset i Hårslev og bor nu i Bogense med sin kæreste  og deres datter på snart tre år.

Kæresten, Nicolai Toftegaard, er ansat som ejendomsmægler hos Nordfynbo, men heldigvis er parret begunstiget af at have datterens farmor som dagplejer.

Den nye butikschef er udlært hos Imerco i Tarup Centeret i 2018 og arbejdede hos Kop og Kande i Kongensgade i Odense, da hun blev headhuntet til jobbet i Bogense.  Hun begyndte den 1. november og havde håbet at få lidt længere arbejdstid sammen med Johnny Andersen end de to måneder, det blev til, før butikken blev tvangslukket på grund af corona.

Nu kan hun på sin første arbejdsdag som butikschef tage imod de første kunder efter mere end to måneder med en låst butiksdør.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyborg får sin egen kulturpris

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce