Annonce
Odense

He loves it: Ole Henriksen er ny ambassadør for balletskolen i Odense

Det var Ole Henriksen selv, der i efteråret ønskede at besøge Den Kongelige Balletskole i Odense. Besøget blev så stor en succes, at han nu har takket ja til at blive ambassadør for balletskolen. Foto: Henriette Lemvig

Den kendte skønhedsekspert Ole Henriksen bliver ambassadør for Den Kongelige Balletskole i Odense. Han skal være med til at kreere juleforestilling.

Det skal føles godt. Sådan lød titlen på en bog, som skønhedseksperten Ole Henriksen udgav i efteråret. Og føles godt, det gør det vist for Den Kongelige Balletskole i Odense, der nu kan præsentere den 67-årige Hollywood-dansker som skolens nye ambassadør.-

- Ole Henriksens fantastisk positive livssyn passer med skolens værdier. Han forstår vores vision om, at dans, uddannelse og dannelse danser sammen. Det er fantastisk og banebrydende, at Ole nu er vores ambassadør, og vi er helt sikre på, at vi sammen kan skrive et nyt eventyr. Små fødder sætter også store spor, siger en meget glad forstander for skolen, Inge Fjord.

Kontakten mellem Ole Henriksen og balletskolen i Jernbanegade blev skabt i efteråret 2018, da han i forbindelse med præsentationen af sin bog besøgte balletskolen. Og fra han trådte ind på skolen fornemmede Inge Fjord hurtigt, at Henriksen og skolen kunne være et godt match.

- Det var en helt unik oplevelse, da vi første gang mødte Ole Henriksen. Han var fra første sekund helt i øjenhøjde med skolen og ikke mindst eleverne. Der gik ikke ret meget mere end fem minutter, så sad han på gulvet mellem elever og snakkede om drømme, målrettet arbejde og kærligheden til dansen, fortæller Inge Fjord.

Efter besøget mailede de og talte i telefon mange gange, og da Inge Fjord til sidst spurgte, om en ambassadørrolle kunne være noget for ham, var svaret prompte et ja.

- Jeg sagde ja med det samme. Jeg er overvældet og tager det som en stor ære og vil med hjerte og sjæl tage arbejdsopgaven på mig. Jeg elsker børn, og jeg vil rigtig gerne være en del af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for eleverne på balletskolen i Odense, så de kan forfølge deres drømme, siger Ole Henriksen.

Og ambassadørtitlen bliver ikke kun af navn, men også til gavn for skolen. Når skolen til december igen skal sætte en traditionsrig juleforestilling op i rådhushallen i Odense, så har Ole Henriksen haft en rolle i det kreative team bag - særligt på makeup-siden.

- Og så kommer han jo til at komme her flere gange, hvor vi gerne vil bruge ham til at fortælle det, der er vores mantra - at det umulige er muligt, og at man kan nå sine mål, hvis man arbejder for det, fortæller Inge Fjord.

Balletskolen i Odense er en friskole, der har 124 elever fra 0. til og med 9. klasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce