Annonce
Odense

HCA Festivals: Tre tip til mandag

HCA Festivals ruller igen med masser af muligheder. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Har du svært ved at overskue festivalprogrammet? Her er tre bud på noget, der er værd at opleve

Brødtekst

Annonce

1. Pigen på linen

Rodando: Foto: HCA Festivals

Espuma Bruma er en vaskeægte linedanser, der har taget linedansen ned i gadeplan med showet Rodando. Med Flakhaven, der tidligere husede de helt store HCA-shows som ramme, kan der godt gemme sig lidt af en spektakulær gadeperformance mandag eftermiddag. Hun nøjes ikke kun med at holde sig på linen. Der er både jonglerier og gigantiske sæbebobler på programmet - og som publikummer altid frygten for den slappe line. Flakhaven, Mandag og tirsdag kl. 15-16 og 17.30-18.30 samt onsdag og torsdag kl. 12-13, 15-16 og 17-18. Fri entré.

2. Menneskebiblioteket

Man kan låne et menneske på menneskebiblioteket. Arkivfoto: Søren E. Alwan/Scanpix

Du kan låne en bog. Men du kan også låne et menneske med en helt særlig historie på Menneskebibioteket. Det er Spoken Word Festival - en af flere festivaler i HCA Festivals, der har skaffet biblioteket til Odense i et forsøg på at udfordre folks fordomme i et møde med mennesker, man ofte hører om, men aldrig hører fra. Og du skal være hurtig. For det har kun åbent mandag. Kulturmaskinen, mandag kl. 16.30-19.00. Fri entré.

3. Det lydløse diskotek

Silent Disco. Foto: HCA Festivals

Hvordan vil du egentlig have det med at give den gas på dansegulvet, hvis du er den eneste, der kan høre musikken? Du kan teste dig selv, når Silent Disco rykker ind i byen med høretelefoner til alle dem, der vil på dansegulvet. Silent Disco har hittet på festivaler i Danmark og verden over. Til HCA Festivals er der dansere med til at sætte gang i dansegulvet. Gråbrødre Plads mandag-torsdag kl. 20-22 og fredag kl. 15-17 og 21-23. Entré 50 kr. - som kan betales med mobilepay på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce