Annonce
Sport

HC Odenses kamp corona-afblæst på parkeringspladsen

Andreas Madsen og resten af HC Odenses spillertrup kom alligevel ikke i aktion mod 1. divisions førerhold onsdag aften. Foto: Michael Bager
En af Nordsjællands spillere er konstateret smittet med corona. Den besked modtog han i spillerbussen på vej til kampen mod HC Odense onsdag aften.

HÅNDBOLD: HC Odenses bestyrelsesformand Mark Jespersen ringede en time og 40 minutter inden kampstart og meddelte Sport Fyn, at deres kamp mod Nordsjælland netop var blevet aflyst.

- De får et positivt svar på vej herover. Men det er verden, som den er. Vi finder et nyt tidspunkt, sagde han umiddelbart efter at have været i dialog med Nordsjælland, der ikke kunne have været tættere på, før de måtte vende om. Det fortæller Nordsjællands træner Simon Dahl i telefonen fra bussen på vej hjem igen.

- Vi kørte ind på parkeringspladsen foran Dalumhallen, da smitteopsporingen fik fat i en af vores spillere. Vi har både trænet med ham i går og siddet i bus med ham i dag. I den her situation er det selvfølgelig, det eneste rigtige at gøre, fortæller træneren til Sport Fyn.

I 1. division er der krav om at spillere og stab skal testes en gang om ugen.

- I 1. division tester vi jo gennem det offentlige system. Det vil sige, at der er typisk 24 timer fra test til svar, og det er de rammer, vi har at arbejde med, kunne Odenses bestyrelsesformand Mark Jespersen konstatere.

Og tilbage i Nordsjællændernes spillerbus, kunne træneren meddele, at turen hjem blev lidt anderledes end planlagt.

- Vi har samlet os oppe foran, og så sidder den stakkels mand nede bagved og vinker til os, fortalte Simon Dahl, der nu skal hjem i selvisolation sammen med resten af staben og spillerne.

Klubberne vil i de kommende dage forsøge at fastsætte en ny dato for kampen. HC Odense skal dog efter planen allerede i aktion på lørdag, når de på udebane møder HØJ Elite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Skilt og gul hjelm solgt for vildt beløb: Tv-vært sender stor pose penge til byfesten i Snave efter tyveri af byskilte

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce