Annonce
Håndbold

HC Odense var med til pausen

Mikkel Søby var igen godt skydende for HC Odense. Denne gang i Skive. Her ses fløjen i aktion i marts i lokalopgøret mod Otterup, som odenseanerne slog forleden. Foto: Michael Bager
Fynboerne, der er startet yderst lovende i denne sæson, tabte aftenkampen i Skive med seks klare mål, selv om holdet længe var godt med.

HÅNDBOLD: HC Odenses herrer har indledt sæsonen ganske fint i herrernes 2. division, men sådan en søndag aften i Skive er en af de mere listige missioner i en sæson, og fynboerne tabte 29-35.

Gæsterne var foran et par gange i slutningen af 1. halvleg, hvor Andreas Madsen førte sig frem med scoringer, men fra starten af 2. halvleg tog skibonitterne godt fat, og hurtigt blev føringen på ét mål til hjemmeholdet forvandlet til sikker afstand.

Efter 48 minutter bragte Skive sig i spidsen med 30-23, og holdet så ikke tilbage i resten af kampen, hvortil over 600 tilskuere var mødt frem.

Andreas Madsen med ni scoringer og fløjen Mikkel Søby med otte ditto var de store målscorere for HC Odense, men det siger sig selv, at resten af holdkammeraterne ikke fulgte op med passende bidrag.

TMS Ringsted ligger på den direkte oprykkerplads med 14 point efter otte runder, mens Skive nu ligger på 13 og HC Midtjylland på 12 - på de to play-off-pladser.

HC Odense ligger dog fortsat på en fin fjerdeplads, mens Otterup efter hjemmesejren over Tønder gled op på samme antal point som naboerne, og dermed er der fortsat lagt op til en intens sæson for de fynske hold i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce