Annonce
Sport

HC Odense henter VM-stjerne

Deonise Fachinello spiller for HC Odense i den kommende sæson, når OL er overstået i hjemlandet Brasilien.

Deonise Fachinello spiller for HC Odense i den kommende sæson, når OL er overstået i hjemlandet Brasilien.

HC Odense går igen over Atlanten for at styrke de fynske ambitioner på håndboldfronten.

Det er den 32-årige eks-verdensmester Deonise Fachinello, som spiller for HCO i næste sæson.

Fachinello følger Ana Paula Rodrigues og Jessica Quintino til Odense, hvor en anden brasilianer, Chana Masson allerede er en del af ambitiøse HCO, der helt tydeligt bruger de oversøiske kontakter ganske grundigt i en tid, hvor der er godt gang i svingdøren på håndboldprojektet.

"HC Odense har op til den kommende sæson arbejdet fokuseret med at styrke truppen både på og udenfor banen, som en del af de ambitiøse målsætninger", melder klubben.

HCOs trænerteam for den kommende sæson, Jan Pytlick og Ulrik Kirkely, glæder sig over, at det er lykkes at få Deonise til Odense.

”Det er dejligt at få en så bærende kraft, som Deonise ombord, vi styrkes markant i forsvaret og får en spilledimension mere i angrebet” siger Ulrik Kirkely til klubbens hjemmeside.

Deonise Fachinello spillede frem til jul for rumænske CSM Bucaresti og skiftede så til Nykøbing Falster.

”Jeg glæder mig til at komme til at skulle spille for HC Odense og jeg har hørt meget godt fra de andre brasilianere i Danmark”, siger brasilianeren.

Deonise Fachinello er med i den brasilianske trup, der får hjemmebane under det kommende OL, og hun udtaler:

”Jeg glæder mig til at spille for vores store, entusiastiske publikum, men ved godt, det bliver en hård turnering. Forventningspresset er enormt, selvom håndbold er en lille sportsgren i mit hjemland.”

Det er velkendt, at specielt den østrigske mesterklub Hypo Niederösterreich en overgang nappede flere af de brasilianske stjerner, og nu finder de så en ny arbejdsgiver lidt længe nordpå i Europa, hvor interessen for håndboldsporten er mere rodfæstet mellem Skjern og Odense - end i både Amazon-landet og i Alperne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce