Annonce
Fyn

HC Odense førte stort i Aarhus - men gik ned i vigtig bundkamp og spiller igen hjemme fredag aften

HC Odenses profil Andreas Madsen, her i aktion tidligere på året mod HØJ Elite, skal igen slås for klub og fædreland, så det gnistrer fredag aften. Foto Birgitte Carol Heiberg
Alelrede fredag aften skal HC Odense ud i en ny nøglematch, når Ajax er modstanderen i 1. division. Der er trods en skidt start stadig kun tre points op til stregen.
Annonce

HÅNDBOLD: HC Odenses herrer genoptog programmet i 1. division efter den pause, der er bestemt af en markant omtalt virus, og det skete med den vigtige udekamp tirsdag aften i den traditionsrige Vejleby-Riiskov Hallen, hvor Skovbakkens i fordums årtier ofte præsterede små mirakler i landets øverste række.

Nu ligger Skovbakken nær bunden af 1. division, og det samme gør HC Odense i endnu højere grad.

Men de fynske gæster kom bragende flot fra start og førte både 7-2 og 9-6, inden Skovbakken med fire mål i træk kom ind i kampen igen.

Ved pausen stod det dog stadig 16-15 til gæsterne på et mål af Lasse Laursen to sekunder før pausen.

HC Odense fulgte dog med til 23-23 efter 45 minutter, men så begyndte det hele at briste.

Og Skovbakken sejrede 31-26.

Den nye træner Thomas Pedersen, der har overtaget styringen efter bruddet med hans hidtidige chef Martin Hjortshøj, havde op til kampen rost spilernes træningsflid og lyst til at give alt i forsøget på at redde klubben, som har en vis tradition for imponerende redningsaktioner.

Annonce

Brug for igen

Det bliver der brug for igen, og missionen er rent matematisk ganske løsbar, hvis ellers HC Odense kan få tilføjet den sidste skarphed og kølighed til den altid stærke fight.

Skovbakken ligger nu på niendepladsen ud af de 14 hold. Tre skal direkte ud, og over dem spiller to hold kvalifikationskampe. De tre nederste er fra bunden SUS Nyborg, HC Odense og Elitesport Vendsyssel. Men TMS Tønder Håndbold og Otterup ligger på de to kval-pladser.

HC Odense har dog kun ét for otte kampe, men alligevel er der kun tre points op til Tønder på fjerdesidstepladsen.


Det bliver der brug for igen, og missionen er rent matematisk ganske løsbar, hvis ellers HC Odense kan få tilføjet den sidste skarphed og kølighed

Sport Fyn om HC Odenses chancer


Christoffer Werenberg og Mikkel Søby scorede hver fem gange i Skovbakken, mens Andreas Madsen og Eigil Feddersen scorede hver fire mål.

Annonce

Disse sære tider

Der var i sidste sære tider simple 101 tilskuere i det nordlige Aarhus.

HC Odense skal allerede i aktion igen fredag aften klokken 19.00, når Ajax er gæst i Odense Idrætshal - også kaldet Sydbank Arena, vist når Odense Håndbolds kvinder spiller.

Otterup får samme fredag aften besøg af bundholdet SUS Nyborg, og den kamp spilles klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce