Annonce
Håndbold

HC Odense bremset i Tønder før lokalopgør

Tønders Felix Kasch bliver flået i trøjen, men slider sig fri af HC Odenses forsvar i hallen i Tønder, hvor hjemmeholdet vandt 33-27. Foto: Flemming Andersen
Efter fire sejre på stribe tabte HC Odense på udebane til TM Tønder som opvarmning til onsdagens lokalopgør mod Otterup i mændenes 1. division.

Håndbold: HC Odense har haft en nærmest eventyrlig indledning på sæsonen med fire sejre i de fem første kampe i mændenes 1. division. Men søndag kom HC Odense ned på jorden igen efter fire sejre på stribe. TM Tønder buldrede af sted og vandt søndagens kamp hjemme i marsklandet med 33-27 efter 15-13 ved pausen foran 827 tilskuere.

- Vi manglede den skarphed, der skal til for at få point hernede. Vi brændte for mange mange chancer, siger HC Odenses træner, Martin Hjortshøj.

- Desuden ærgrer det mig, at vi fik en dårlig indledning på begge halvlege. Vi kom hurtigt til at halse efter med tre-fire mål, siger Martin Hjortshøj.

Tønder kom i anden halvleg foran 22-17, og i slutfasen blev føringen på hele otte mål, 31-23, inden fynboerne fik pyntet lidt på cifrene.

- Vi var udfordret defensivt af deres to stregspillere. Det fandt vi for sent en løsning på, og så scorede de også en del nemme kontramål, fortæller Martin Hjortshøj.

TM Tønder var i sidste sæson tæt på at rykke op i ligaen efter kvalifikationskampe mod den gamle storklub KIF Kolding, og Tønder er også regnet som et af topholdene i denne sæsons 1. division.

- På forhånd var det ikke en af de kampe, vi kunne regne med point i, men vi ville da gerne have fortsat de gode takter, vi har vist i de seneste kampe, siger Martin Hjortshøj.

Topscorere for HC Odense var Lasse Rosendahl med seks mål, heraf fire på straffekast, Andreas Madsen med fem og Morten Glasius med fire mål.

Dermed kommer både HC Odense og Otterup ind til onsdagens lokalopgør med et nederlag. Otterup tabte fredag aften 22-25 hjemme til HØJ.

Onsdagens lokalopgør spilles i Dalumhallerne klokken 19.30.

Tønders Jimmi Elmgaard scorer hos HC Odenses målmand, Loke Brasen. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce