Annonce
Kerteminde

Havneudviklingsplan splittede Borgerlisten

Lars Bo Jensen og artifællerne Dorthe Kempf og Sonja Rasmussen har forladt Borgerlæisten og er i stedet trådt ind på Kertemindelisten. Arkivfoto:
  • Tre af partiets byrådsmedlemmer er nu gået til Kertemindelisten, der består af to tidligere Borgerliste-medlemmer

Nodøstfyn: Det var uenighed om havneudviklingsplanen, der fik tre af Borgerlistens byrådsmedlemmer - Lars Bo Jensen, Dorthe Kempf og Sonja Rasmussen , til at tage deres gode tøj og gå.

De er gået over til Kertemindelisten, hvor de bliver genforenet med deres to tidligere partikammerater i Borgerlisten - Jørgen Schou og Solveig Gaarsmand. De to gik fra partiet på grund af uenighed om rådhusplanerne.

- Vi tre nye og de to gamle medlemmer af Kertemindelisten har fundet et fælles løsningsforslag for både rådhuset og havneudviklingen. Det er ved at blive skrevet og vil blive præsenteret som et høringssvar inden fristen udløber den 7. november, et høringssvar, der er at betragte som et ændringsforslag, oplyser Lars Bo Jensen.

- Og for rådhuset handler den løsning om renovering af de eksisterende rådhuse i Munkebo og Kerteminde.

Vi vil samle og udvikle

Han fortæller, at de tre nu udvandrede Borgerlisten-medlemmer slet ikke kunne genkende det, der i aviserne blev fremlagt af den nu også tidligere borgmesterkandidat for Borgerlisten, Thomas Lindevang.

- Vi er ikke imod havneplanen som sådan, for der er mange gode elementer i den, understreger han.

- Det er de gode elementer vi piller ud og lægger ind i vores høringssvar, der bliver at betragte som en, fortæller Lars Bo Jensen.

- Og det vi kommer med, er ikke blot noget, vi tre politikere har siddet og nørklet sammen. Vi har haft tre borgere med i arbejdet, hvoraf to af dem har direkte relationer til sejlklubben, så der bliver taget hensyn til deres interesser.

Lars Bo Jensen understreger, at for ham og de to andre, der forlod partiet, er det vigtigt at samle og udvikle kommunen.

- Netop havnen i Kerteminde er meget, meget vigtig. Det betyder så meget, at der denne gang faktisk sker noget. Det må ikke gå lige som alle de andre gange, at der går Kerteminde i den, og det gør vi bedst ved at være konstruktive og i dialog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce