Annonce
Nordfyn

Havnens Dag: - Her er noget for alle, uanset om man er til høj eller lav puls

Det er femte gang, at Otterup Lystbådehavn og Sejlklubben Egensedybet indbyder til Havnens Dag. Privatfoto

Otterup Lystbådehavn: Vandet og havnen er den bedst tænkelige legeplads for hele familien. Netop mulighederne for at være aktiv og mærke friheden på vandet er i fokus, når Sejlklubben Egensedybet lørdag den 12. juni byder velkommen til Havnens Dag.

Otterup Lystbådehavn er én blandt de op mod 90 havne landet over, som er med i det landsdækkende Vild med Vand-projekt, der har til formål at skabe øget opmærksomhed om de tilbud og aktiviteter, der foregår på havnen og ved vandet.

Med til arrangementet hører, at man kan opleve et sejlstævne på nært hold. Igen i år holdes Nordfyns Bank Fjordregatta med bådtyperne Optimist, zoom jolle, Feva jolle og Hobie cat 16.

Annonce

- Hvis vejret tillader det, byder vi på en gratis sejltur i vore bøjebåd "Sine". Få en sejltur på fjorden og oplev sejlstævnet og havnen fra vandsiden. Her er noget for alle, uanset om man er til høj eller lav puls, og det er netop kendetegnende for havnen - alle kan finde en fritidsaktivitet, der passer til ens personlige interesser," siger formand Erik Hansen.

Vild med Vand er støttet af Nordea-fonden, og det er fjerde gang, at projektet afvikler Havnens Dag som landsdækkende begivenhed. Deltagertallet er vokset massivt gennem de første tre år. Her i 2019 ventes langt over 100.000 at besøge havne og tage del i de mange gratis aktiviteter rundt om i landet.

Det er femte gang, at Otterup Lystbådehavn og Sejlklubben Egensedybet indbyder til Havnens Dag.

Havnens Dag er en del af Vild med Vand-projektet, som Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne I Danmark (FLID) står bag. Det handler kort sagt om at åbne havnene op, så alle i byen og lokalområdet oplever havnen som et lokalt samlingspunkt for oplevelser, fællesskab og vandaktiviteter for enhver smag.

Havnens Dag

Alle er velkomne på Havnens Dag - langt de fleste aktiviteter er gratis.

Havnens Dag blev afviklet første gang i 2016 - i 42 havne og med cirka 60.000 besøgende på landsplan. I 2017 var dobbelt så mange havne med, deltagertallet nåede op omkring 100.000. I 2018 besøgte mere end 140.000 gæster Havnens Dag.

Der er knap 90 Vild med Vand-havne i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce