Annonce
112

Havde ikke noget kørekort: Ældre bilist slingrede voldsomt, drønede over rundkørsel og endte i grøften

En bilist forsøgte onsdag middag at standse en slingrende bilist på Odensevej nær Gelsted. Vedkommende blev i stedet påkørt, hvorefter den 72-årige kørte over en rundkørsel og forulykkede i en grøft. Foto: Michael Bager
Annonce

Gelsted: Der udspillede sig kortvarigt lidt af et drama på Odensevej mellem Grønnemose og Gelsted.

Onsdag ved middagstid kom en 72-årig mand meget slingrende kørende mod Gelsted i en Toyota Rav. Han slingrede ifølge Fyns Politis døgnrapport så meget, at han på et tidspunkt kørte i den modsatte vognbane. Da en bilist forsøgte at standse den 72-årige og hans slingrende kørsel, blev bilisten i stedet påkørt.

Den 72-årige fortsatte videre mod rundkørslen på Odensevej, hvor han drønede over den og derefter forulykkede i en grøft.

Hvad der præcist var årsag til den 72-åriges farlige kørsel, ved politiet ikke. Men ifølge politikommissær ved Fyns Politi, Holger Wambier, har den 72-årige tidligere fået inddraget kørekortet og måtte derfor slet ikke køre bil.

Den 72-årige mand var ikke den eneste bilist, som politiet onsdag var i kontakt med.

På Nr. Åbyvej udenfor Ejby blev en 24-årig mand standset i en sølvgrå Skoda af politiet klokken 17.45. Den 24-årige var påvirket af alkohol, og han blev derfor anholdt og taget med tilbage til stationen til en blodprøvekontrol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce