Annonce
Assens

Havde åbent under krisen: Facebook-salg steg helt vildt

Smaa Krudtugler i Aarup har haft et rigtig godt salg under landets nedlukning. Foto: Amalie Hermansen
Pernille Drøge Nielsens genbrugsbutik Smaa Krudtugler i Aarup havde på intet tidspunkt lukket, da resten af landet lukkede ned. Hun oplevede blandt andet et vildt online salg i perioden.
Annonce

Aarup: Mange virksomheder har været nødsaget til at søge om økonomisk hjælp gennem flere af statens hjælpepakker under Covid-19-pandemien.

Men det gælder ikke for Pernille Drøge Nielsen, der er indehaver af butikken Smaa Krudtugler i Aarup, hvor private kan sælge deres brugte børnetøj- og udstyr.

- Jeg har kun ladet få kunder komme ind i butikken af gangen, og der har hele tiden været håndsprit fremme. Så jeg har haft åbent hele tiden. Og jeg har faktisk tjent for meget under corona til at få økonomisk hjælp, fortæller hun.

Butikkens åbning i landet nedlukningsperiode har derfor været en god forretning for Pernille Drøge Nielsen, og hun mærkede især i påskeugen, hvor hun ingen lukkedage havde, at der var godt gang i salget.

- Jeg har haft på fornemmelsen, at folk har nydt, at de har kunnet handle lokalt og komme lidt ud, uden der har været alt for mange mennesker omkring dem.

Annonce

Facebook-salg

Men selvom flere valgte at handle hos Smaa Krudtugler fysisk i butikken, oplevede indehaveren også, at folk gjorde brug af butikken hjemmefra.

- Mit salg på Facebook steg helt vildt under corona, og jeg tror, at mange syntes, at det var dejligt, at de kunne shoppe hjemmefra, siger Pernille Drøge Nielsen.

Da landet begyndte at lukke op igen, kunne hun dog godt mærke, at folk måske havde længtes lidt efter at shoppe i de større byer.

- I den uge, hvor storcentrene åbnede, mistede jeg 15 procent af mit salg, så det var en hård uge.


Jeg har haft på fornemmelsen, at folk har nydt, at de har kunnet handle lokalt og komme lidt ud, uden der har været alt for mange mennesker omkring dem.

Pernille Drøge Nielsen, indehaver af Smaa Krudtugler


Selvom der ikke er samme begrænsninger i Smaa Krudtuglers fysiske butik længere, så er det stadig muligt at handle online via butikkens side på Facebook. De købte varer skal dog hentes i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Annonce