Annonce
Odense

Hav, Lydmor og Ebert på programmet: Generator klar med flere hovednavne

Generators leder, Tine Nyland, er klar med halvdelen af årets program for studiestartsfestivalen. Foto: Simon Staun
Odenses Studiestartsfestival Generator præsenterer første halvdel af årets program og løfter samtidig sløret for de nye corona-retningslinjer.
Annonce

Odense: Studiestartsfestivalen Generator, der afholdes 3. til 5. september, har gjort en dyd ud af at tilpasse årets festivaloplevelse, så den overholder alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 og samtidig er en fest at deltage i.

Det siger leder af festivalen, Tine Nyland, der også  fortæller, at Generator byder på seks scener fordelt i Odenses centrum med i alt 23 koncerter.

- De scener, som er meldt ud, går under navnene "Albani fællesfredagsbar", "Stimorol Stage", "Black Forest" og "Urban Stage". På nuværende tidspunkt er alle koncerter “sid ned”-koncerter, men vi lover, at der ikke spares på oplevelsen, siger Tine Nyland.

Koncerterne afvikles over tre timer fra klokken 15 til 18, hvorefter pladserne lukker ned, så der kan rengøres inden næste koncert, der begynder i tidsrummet klokken 20 til 23. Priserne på billetter varierer fra 60 til 300 kroner for studerende og 100 til 400 kroner for ikke-studerende. Altså enkelt- og partoutbilletter.


På nuværende tidspunkt er alle koncerter “sid ned”-koncerter, men vi lover, at der ikke spares på oplevelsen.

Tine Nyland, festivalleder Generator


- Indtil videre er det meldt ud, at man på "Albani fællesfredagsbar" kan opleve ægte fredagsbarstemning, når Harske Hubby underholder fra klokken 15 til 18, hvor man også kan deltage i ølkassesidning og vinde præmier fra Albani, siger Tine Nyland.

Den anden scene, der har meldt navne ud, er "Stimorol Stage". Her kan man indtil videre købe billet til Benjamin Hav, Emil Kruse og Pind fredag aften fra klokken 20 til 23 og Tessa lørdag klokken 20 til 23.

Den tredje scene er "Black Forest", som er gemt under Platanhavens træer og har en speciel atmosfære, som går hånd i hånd med EDM.

- På denne scene mellem Magasin og domkirken er der på nuværende tidspunkt meldt et lørdagsprogram ud med Berlin Zoo og Loke Deph om eftermiddagen samt en aftenkoncert med Nonsens og Few Wolves, siger Tine Nyland.

Den sidste scene er "Urban Stage", hvor der næsten er fuld plade på nuværende tidspunkt.

- Lydmor og Mags sørger for underholdningen torsdag klokken 20 til 23, mens fredagens aftenkoncert består af Betty Bass og Andreas Odbjerg. Lørdagens dagsprogram byder på Elba og Kaaliyah, mens aftenprogrammet består af Høker og Malte Ebert, siger Tine Nyland.

Generator er Odenses Studiestartsfestival og arrangeres af We Celebrate Odense, som er et samarbejde mellem Studenterhus Odense, Musikhuset Posten, Ungdomshuset og Slagteriet. Festivalen er arrangeret med støtte fra Odense Kommune og Albani med henblik på at byde studerende velkommen til byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Assens

Foredrag med Årgang 0-mor

Annonce