Annonce
Sport

Hattrick af Wahid Faghir sikrede VB test-sejr

Wahid Faghir scorede tre gange, da VB søndag vandt over Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen.
Vejle Boldklub vandt 3-1 over Aarhus Fremad i den første af vinterens tre testkampe.

Vildbjerg: Et hattrick af Wahid Faghir sikrede søndag Vejle Boldklub en sejr på 3-1 over Aarhus Fremad.

Og det var et hattrick af den helt rigtige slags; tre mål i træk scoret i samme halvleg.

Målene kom i en anden halvleg, som VB dominerede og skabte chancer til flere end Faghirs tre scoringer. Saeid Ezatolahi sparkede på overliggeren, og VB var ved yderligere et par lejligheder tæt på scoring.

Generelt spillede VB-holdet en god anden halvleg, og den pyntede gevaldigt efter en første halvleg på det absolut jævne – og så er det vist pænt sagt.

Allerede efter tre-fire minutter kom Aarhus Fremad, som spiller i 2. division, foran med 1-0, og århusianerne skabte chancer til yderligere to-tre mål.

Annonce

Misbrugte to store chancer

Selvom VB spillede en sløj første halvleg, blev det alligevel til et par store chancen. Den første faldt til Leonel Montano, som kom igennem og endte ansigt til ansigt med den tidligere VB-målmand Thomas Hagelskjær, og den duel vandt Hagelskjær.

Kort efter var det Luis Henrique, som fik sendt en udmærket afslutning af sted, men også ved den lejlighed diskede Thomas Hagelskjær op med fint målmandsspil og afværgede med en flot redning.

VB-træner Constantin Galca valgte helt som ventet at spille med ét hold i første halvleg og et andet efter pausen.

Annonce

Kolinger spillede anden halvleg


Vinterens eneste nyerhvervelse, den kroatiske stopper Denis Kolinger, spillede anden halvleg, og Kolinger leverede tidligt bevis for, at han er en hård spiller. Efter et lille kvarter fik Kolinger et gult kort, og generelt viste han sig som en spiller, som tackler i bund og ikke går af vejen for en nærkamp.

Det var dog ikke meget, man så til Kolinger, da stort set alt spillet i anden halvleg foregik på Aarhus Fremads banehalvdel, og VB havde stort set intet at forsvare sig mod.

Og VB’s ganske gode anden halvleg kastede tre scoringer af sig. Den første satte Wahid Faghir ind med et fint følt hovedstød, mens de to øvrige kom efter gode indlæg fra henholdsvis Kevin Yamga og Tobias Mølgaard.

VB’s næste testkamp spilles søndag 24. januar, når modstanderen er Silkeborg.

VB-Aarhus Fremad 3-1 (0-1)

Træningskampe

Mål: 0-1 (4.), 1-1 Wahid Faghir (53.), 2-1 Wahid Faghir (59.), 3-1 Wahid Faghir (89.).

VB (1. halvleg): Indy Groothuizen - Thomas Gundelund, Tobias Sommer, Juhani Ojala, Malte Amundsen - Ivan Repyakh, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli - Lucas Jensen, Luis Henrique, Leonel Montano (Kevin Yamga, 25.).

VB (2. halvleg): Alexander Brunst - Tobias Mølgaard, Denis Kolinger, Matthew Briggs, Viljormur Davidsen - Lundrim Hetemi, Diego Montiel, Saeid Ezatolahi - Allan Sousa, Wahid Faghir, Kevin Yamga (Arbnor Mucolli, 88.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce