Annonce
Assens

Hatten af for klar tale i Gummerup

Poul Erik Kristiansen er formand for SF Assens. Foto: Poul Erik Kristiansen
Annonce

Lokaldebat: Hatten af når den private daginstitution Gummerup private Vuggestue og Børnehave melder klart ud, og i den nuværende alvorlige Corona situation opfordrer forældre til at holde børnene hjemme.

”Vi har skrevet, at hvis der er nogen der har muligheden, må de meget gerne holde dem derhjemme, eller give dem kortere dage, så smitterisikoen bliver knap så kraftig” har daginstitutionen skrevet til forældrene (ifølge artikel i Fyens Stiftstidende 7. januar, red.).


t utal af Facebook-coronaeksperter, bodegavirologer og tvivlere har gennem det sidste års tid udtalt sig, men det eneste rigtige er at lytte til de rigtige eksperter og tage situationen dybt alvorlig. Corona slår ihjel.

Poul Erik Kristiansen, formand SF Assens


Alle har i nu snart et år, hver især kæmpet med de udfordringer som Coronarestriktionerne indtil nu har givet, og Coronatrætheden presser selvfølgelig på. Men der er altså ikke anden vej, end at vi alle må bide tænderne sammen og komme bedst muligt igennem det.

Et utal af Facebook-coronaeksperter, bodegavirologer og tvivlere har gennem det sidste års tid udtalt sig, men det eneste rigtige er at lytte til de rigtige eksperter og tage situationen dybt alvorlig. Corona slår ihjel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce