Annonce
Nordfyn

Hasmark Strand Camping for tredje gang kåret til Danmarks bedste campingplads

Den varme sommer har haft positiv indvirkning på Hasmark Strand Camping. Pressefoto

Mette Saksager Skifter, der er medejer af Hasmark Strand Camping, vurderer, at kåringen til Danmarks bedste campingplads "har uvurderlig betydning".

Hasmark: Med næsten 500 danske campingpladser skal der noget ekstraordinært til at for at blive kåret til den bedste plads af alle.

Det er ikke desto mindre lykkes tre gange for Hasmark Strand Camping. I 2013 og 2014, hvor BT's Rejseliv stod bag kåringen og nu igen i 2018, hvor hjemmesiden Opdagdanmark har genoptaget konkurrencen, efter at den ikke fandt sted i 2015, 2016 og 2017.

- Vores gæster synes ikke bare, at vi har et fantastisk sted. De har også efterfølgende gidet bruge tid på at gå ind og stemme. Det er det bedste cadeau, du kan få. Det er et kæmpe skulderklap at få og har uvurderlig betydning for os, siger Mette Saksager Skifter, medejer af campingpladsen.

Annonce
Mette og Lars Saksager Skifter, der har Hasmark Strand Camping, glæder sig over, at pladsen endnu engang er blevet kåret til Danmarks bedste. Pressefoto

Stor værdi

Konkurrencen består i al sin enkelhed af, at man har kunnet gå ind på Opdagdanmarks hjemmeside og stemme. Hasmark Strand Camping fik 1659 stemmer, mens CampOne Bøjden Strand på andenpladsen fik 1453 stemmer. På tidendepladsen finder man Bogense Strand Campind med 141 stemmer.

- Det er rigtigt, at det handler om at få flest mulige til at stemme på én, og det kan kun lade sig gøre, hvis folk synes, at vi har et godt produkt, siger Mette Saksager Skifter.

Opsat på bruge kåringen som led i markedsføringen.

- Det er af stor værdi at have fået brugernes stemme på den her måde, og det skal vi bruge i alle de sammenhænge, vi kan komme på. I gamle dage fik man tildelt stjerner af det, der hed campingrådet. Det skete efter et system, hvor man talte vandhaner, og hvor mange skridt der var hen til toiletterne. Ting, som måske ikke betød helt så meget for campisterne. Her er det brugerne, som har talt.

Troen vendt tilbage

Hasmark Strand Camping har henved 38.000 indtjekninger i løbet af en sæson.

- Den her sæson har også været fantastisk. Den varme sommer har givet danskerne troen tilbage på, at man godt kan holde ferie i Danmark. Og det er lidt nemmere at drive campingplads, når solen skinner, og folk bliver i nærområdet. Jeg har hørt fra flere handlende i Otterup, at det også har dryppet godt på dem. For når solen skinner, har folk ikke behov for at tage ind til Odense eller sidde i en bil for at komme et andet sted hen, siger Mette Saksager Skifter, der selv kan se frem til at skulle holde ferie, når campingpladsen lukker for sæsonen om en uge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Annonce