Annonce
Sport

Hareide varsler et par ændringer mod Luxembourg

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ud fra mandagens træning ligner blandt andre Daniel Wass og Robert Skov startere mod Luxembourg.

Når det danske fodboldlandshold tirsdag spiller testkamp mod Luxembourg i Aalborg, kommer landstræner Åge Hareide til at skifte ud på et par pladser i forhold det hold, der mødte Schweiz i lørdagens EM-kvalifikationskamp.

Han kan dog også love, at det fra starten af kampen ikke bliver en revolution.

- Vi får også lov til at se et par nye ansigter blandt dem, der sædvanligvis sidder ude. Men uanset hvad skal vi nok se nogle af dem, som vi plejer. Vi har en stærk trup, så vi kommer til at stille stærkt op, siger Åge Hareide på et pressemøde mandag eftermiddag.

Han vil ikke komme med konkrete navne, men han kan garantere, at de fremmødte nordjyder får lov til at se enten AaB's Lucas Andersen eller eks-AaB'eren Lasse Nielsen undervejs i kampen.

Den efterfølgende åbne træning på Aalborg Stadion gav en indikation på, at der er mere end "et par" ændringer på vej.

I forhold til startopstillingen mod Schweiz var Peter Ankersen, Mathias "Zanka" Jørgensen, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Robert Skov og Kasper Dolberg nye.

Sekstetten var på "det rigtige hold" til træningen på bekostning af Lasse Schöne, Thomas Delaney og Andreas Cornelius samt hjemsendte Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen og Yussuf Poulsen.

Landstræneren giver ikke udtryk for, at han er 100 procent sikker på sin startopstilling, da spillernes fysiske status også er en faktor.

- Vi skal have kigget på, hvordan spillerne har reageret efter Schweiz-kampen. Det var en hård kamp, hvor vi løb meget, og vi løb otte kilometer mere end schweizerne. Det var en kraftindsats, siger Åge Hareide.

Flere hundrede fans brugte en time af deres efterårsferie på at overvære træningen, inden de efterfølgende fik autografer fra landsholdsspillerne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce