Annonce
Sport

Harder og kolleger er nomineret til dansk fodboldhæder

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Pernille Harder, Sanne Troelsgaard og Nicoline Sørensen er nomineret til titlen som Årets Spiller i 2019.
Annonce

Fem gange i alt og de seneste fire år i træk er Pernille Harder blevet hædret som Årets Kvindelige Fodboldspiller i Danmark.

Og landsholdsanføreren kan forlænge sin hyldeststime, når der i januar skal sættes navn på dette års modtager af den prestigefyldte pris.

Pernille Harder er nemlig blandt de tre spillere, som er nomineret til titlen, oplyser Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Angriberen er i gang med en stor sæson for Wolfsburg i den tyske Bundesliga. Holdet har maksimumpoint efter ni kampe, og Harder er suveræn ligatopscorer med 12 træffere.

Som konkurrenter til titlen som bedste danske spiller i 2019 har hun landsholdskollegerne Nicoline Sørensen og Sanne Troelsgaard.

Sørensen er den mest scorende spiller i den danske liga, hvor hun stiller op for Brøndby.

Sanne Troelsgaard vandt for nylig det svenske mesterskab med Malmø-klubben FC Rosengård. Hun blev i øvrigt kåret som Årets Kvindelige Fodboldspiller tilbage i 2011.

Det er de bedste kvindelige fodboldspillere, der gennem en afstemning har nomineret trioen. Kåringen er en del af DR's sportsgallashow, der afvikles i Herning 4. januar.

/ritzau/

Læs pressemeddelelsen fra Spillerforeningen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce