Annonce
Assens

Harald Nyborg åbner butik i Assens

Harald Nyborg åbner forretning på Dalvænget i Assens til november. Palle Johansen fra Assens Murer- og Entreprenørfirma ses her foran forretningsejendommen, som firmaet er i gang med at udvide med et forretningsareal på yderligere 700 kvadratmeter. Foto: Søren Plovgaard
Detailhandelskæden Harald Nyborg flytter ind på Dalvænget 16 i forretningslokaler, hvor Jem & Fix tidligere havde butik.

Assens: Den danske detailhandelskæde Harald Nyborg A/S åbner til november ny forretning på Dalvænget i Assens.

Forretningsmanden Sebastian Billum købte i februar erhvervsejendommen på Dalvænget, hvor bilreservedelsbutikken T. Hansen holder til i den ene ende af ejendommen. Den nordlige ende har stået tom, siden lavprisbyggemarkedet Jem & Fix i 2017 flyttede ind i en ny forretningsejendom på området ved Søndre Ringvej.

Erhvervsmanden og investoren Ole Billum-Jensen fortæller, at overtagelsen af erhvervsejendommen på Dalvænget 16 fandt sted i februar, da man købte den såkaldte boksbutik af ejendomsmæglerfirmaet Nordicals Odense. Ole Billum-Jensen oplyser, at man skal overdrage butikken til den nye lejer Harald Nyborg 15. oktober, så kæden kan være klar til at åbne i november.

Den nuværende forretning er på 1000 kvadratmeter, men den udvides nu med 700 kvadratmeter mod nord. Assens Murer- og Entreprenørforretning A/S står for arbejdet sammen med en række lokale håndværkerfirmaer.

Annonce
Den store erhvervsejendom på Dalvænget 16 i Assens skiftede ejer i februar, da ejendomsmæglerfirmaet Nordicals solgte den til investeringsselskabet Billum i Faaborg. Foto: Søren Plovgaard

Skærpet konkurrence

Med åbningen af en Harald Nyborg-forretning på Dalvænget er der lagt op til skærpet konkurrence indenfor byggemarkedbranchen ved det driftige handelscenter i byens østlige udkant, hvor også den landsdækkende byggemarkedskæde Stark er placeret.

Kæden Jem & Fix er et datterselskab i Harald Nyborg-koncernen.

Avisen har flere gange forgæves forsøgt at få en kommentar fra Harald Nyborgs administrerende direktør Arne Gerlyng-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce