Annonce
Debat

Har I glemt rengøring og afspritning på skolerne?

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen
Annonce

Læserbrev: Før skolernes sommerferie var corona næsten forsvundet, dog for at blusse op igen i samfundet omkring os her henimod, hvor skoler og uddannelsesinstitutioner igen skal åbne på helt normal vis.

På de private arbejdspladser arbejder man stadig mest muligt hjemme og sikrer sine medarbejdere med afstand, udluftning, rengøring, arbejdsværn, håndsprit og katinebesøg på skift. Det er i hvert fald det, vi hører i stor stil fra venner og bekendte.


I skolerne er personalet mødt ind på deres arbejdsplads/skole for at forberede kommende skoleår, og her dag tre er det stadig til manglende rengøring.


I skolerne er personalet mødt ind på deres arbejdsplads/skole for at forberede kommende skoleår, og her dag tre er det stadig til manglende rengøring af f.eks. toiletter, skraldespande og afspritning af vigtige kontaktpunkter. Bare for at nævne det væsentligste.

Hvorfor er der ikke styr på sådan en vigtig faktor her dag tre efter sommerferien? I næste uge er det 20-28 elever i 33 timer om ugen uden coronaretningslinjer, der giver ret meget mening i forhold til dem, vi havde i før sommerferien. Vi blander eleverne og os voksne på kryds og tværs indendørs. Udendørs må de dog stadig ikke være tæt sammen. Rengøringen kommer forbi en gang om dagen og håndvasken foretages, når det giver mening.

Vi troede, at vi alle ville have lært noget vigtigt og ikke mindst have taget det med os, der virkede, efter et halvt år med corona. Vi efterlyser handling fra ansvarlige politikere og øverste ledelse i forhold til retningslinjer, der skal give mening. Tiltag, der giver mening, så vi i fællesskab kan være med til at holde coronasmitten nede.

Vi er bekymrede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce