Annoncørbetalt indhold

Har du svært ved at holde varmen? Så er en varmepumpe måske løsningen for dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På et eller andet tidspunkt skal vi alle ud og have et sted at bo om det er hus eller lejlighed, hvor vi skal stå for varmen i hustenden. Ingen har lyst til at bo i et koldt hus. Folk bliver anspændte af at fryse, og efter længere tid kan det føre til sygdom og stress. Bor du et sted uden fjernvarme, synes du, at huset bliver koldt om vinteren eller vil du se, om du kan spare penge, er en varmepumpe måske noget for dig. Afhængig af hvordan du får din strøm og varme, kan det være billigere for dig med en varmepumpe. Derudover er det godt for miljøet, eftersom en varmepumpe bruger den varme, der er i jorden eller i luften.

Der er tre forskellige former for varmepumper, så en af løsningerne bør passe til dit behov.

Annonce

Ved en jordvarmepumpe graves en slange med vand ned i jorden. Når jorden bliver varmet op, varmer den også vandet op. På den måde får du varmt vand i din radiator, din gulvvarme og til de varme bade. Det virker som du er vant til, hvis du før har haft fjernvarme.


En luft til vand varmepumpe fungerer på samme måde

En luft til luft varmepumpe fungerer på samme måde som luft til vand varmepumpen, men den varme luft kommer ud af en blæser i stedet for at varme vand op. Blæseren pumper den varme luft direkte ind i de forskellige værelser, og du kan selv bestemme temperaturen. Den fylder mindre end de andre varmepumper. Til gengæld virker den ikke på radiator og gulvvarme. En sådan varmepumpe kan også afkøle luften, så den er praktisk både sommer og vinter.

Se et stort udvalg af varmepumper hos NovaSolar og find ud af hvilken varmepumpe, der passer til dine behov. Du kan få den monteret af en professionel ve-installatør, så du hurtigt og nemt får varme i dit hjem. Hos tilbyder de også varmepumpe service, så din varmepumpe holder længst muligt.

En gang om året skal der nemlig udføres et varmepumpe serviceeftersyn. De fleste luft til luft varmepumpe service er lovpligtige, fordi varmepumpen har en vis mængde kølervæske. Uanset om det er lovpligtigt eller ej, er det dog en god ide at få en professionel til at sikre, at alt fungerer som det skal. Ved service på varmepumpen bliver der tjekket for skader, og om der lækker kølervæske. Når varmepumpen bliver tjekket jævnligt, og små dele bliver udskiftet løbende, bliver små skader aldrig til store skader, og varmepumpen holder længere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.