Annonce
Assens

Dement mand gik fra sit plejehjem - nu er han fundet

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Assens: Opdateret: Manden er fundet igen. Du kan læse mere om sagen hér.

Sådan skrev vi om sagen lørdag aften:

En dement mand er fredag blevet væk fra sit plejehjem i Assens. Fyns Politi beder befolkningen om hjælp til at finde ham.

Jan Hansen er sidst set i Assens fredag eftermiddag. Tidligt lørdag aften sendte Fyns Politi en efterlysning ud efter ham, da man frygtede for hans tilstand.

Men kort efter kunne politiet på et bånd fra en videoovervågning se friske optagelser af Jan Hansen, og derefter blev man mere rolig.

- Vi var bekymrede for ham, da han havde været væk hele natten, uden at vi havde kunnet finde ham. Men på overvågningsvideoen fra lørdag eftermiddag ser han ud til at have det fint, så det beroliger os meget. Men vi vil stadig gerne snakke med ham, siger vagtchef Peter Vestergaard, Fyns Politi.

Jan Hansen er 190-195 centimeter høj og kraftig af bygning. Han er iført en hvid jakke med "geo" skrevet på ryggen, blå cowboybukser og brune sko. Den demente mand kan have svært ved at finde hjem.

Politiet beder om, at man ringer 114, hvis man har oplysninger om Jan Hansens færden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Én anholdt under corona-demo i Odense

Faaborg-Midtfyn

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

Erhverv

Yes, butikkerne er åbne igen!: Dorte købte farvepatroner, politikere på kjole- og buksejagt og Martin skal uddele mange krammere

Annonce