Annonce
Fyn

Politiet afblæser stor eftersøgning: 13-årig pige fundet i god behold

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Fyns Politi har siden mandag ledt med både hunde og en drone i forsøget på at finde en 13-årig pige. Hun gik mandag morgen fra Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense, hvor hun er i behandling.

OPDATERET 5. november klokken 17.30: Fyns politi har fundet den eftersøgte i god behold og afblæser aktionen. Herunder følger den oprindelige artikel.

Fyn: En 13-årig pige, som mandag eftermiddag blev efterlyst, fordi hun havde forladt sin behandling ved Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense, er endnu ikke fundet. Det oplyser Fyns Politi tirsdag over middag.

Politiet efterlyste mandag klokken 13.38 den 13-årige pige, som havde forladt OUH mandag morgen. Politiet mente, at hun kunne være søgt mod Sønderjylland, som hun kommer fra - ifølge Fyns Politi kommer den 13-årige fra Tønder.

Politiet har siden ledt efter pigen med både hunde og en drone, men uden resultat, fortalte vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen tirsdag morgen.

Politiet har blandt andet søgt efter pigen i Tusindårsskoven, langs med Odense Å og langs jernbanesporene i Odense. Eftersøgningen har foregået både mandag aften og natten til tirsdag, og den fortsætter i dag.

Tirsdag middag fortæller vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist, at politiet leder langs med Odense Å samt ved dyrskuepladsen og i kolonihaverne i nærheden.

Annonce

Kig i udhuse, garager og carporte

Den 13-årige beskrives som 150 centimeter høj og meget tynd. Hun er dansk udseende og har mørkt, langt hår med en knold i nakken. Hun var iført en brun sweater/striktrøje med hvid krave og hvide ærmeender, mørke bukser og sorte Nike-sko, da hun forlod Odense Universitetshospital.

Vagtchef Ehm Christensen opfordrer alle med et udhus eller en carport/garage til at tjekke, om pigen skulle befinde sig der.

Oplysninger om pigen bedes givet til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bestil tid til borgerservice

Annonce