Annonce
Fyn

Politiet afblæser stor eftersøgning: 13-årig pige fundet i god behold

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Fyns Politi har siden mandag ledt med både hunde og en drone i forsøget på at finde en 13-årig pige. Hun gik mandag morgen fra Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense, hvor hun er i behandling.

OPDATERET 5. november klokken 17.30: Fyns politi har fundet den eftersøgte i god behold og afblæser aktionen. Herunder følger den oprindelige artikel.

Fyn: En 13-årig pige, som mandag eftermiddag blev efterlyst, fordi hun havde forladt sin behandling ved Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense, er endnu ikke fundet. Det oplyser Fyns Politi tirsdag over middag.

Politiet efterlyste mandag klokken 13.38 den 13-årige pige, som havde forladt OUH mandag morgen. Politiet mente, at hun kunne være søgt mod Sønderjylland, som hun kommer fra - ifølge Fyns Politi kommer den 13-årige fra Tønder.

Politiet har siden ledt efter pigen med både hunde og en drone, men uden resultat, fortalte vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen tirsdag morgen.

Politiet har blandt andet søgt efter pigen i Tusindårsskoven, langs med Odense Å og langs jernbanesporene i Odense. Eftersøgningen har foregået både mandag aften og natten til tirsdag, og den fortsætter i dag.

Tirsdag middag fortæller vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist, at politiet leder langs med Odense Å samt ved dyrskuepladsen og i kolonihaverne i nærheden.

Annonce

Kig i udhuse, garager og carporte

Den 13-årige beskrives som 150 centimeter høj og meget tynd. Hun er dansk udseende og har mørkt, langt hår med en knold i nakken. Hun var iført en brun sweater/striktrøje med hvid krave og hvide ærmeender, mørke bukser og sorte Nike-sko, da hun forlod Odense Universitetshospital.

Vagtchef Ehm Christensen opfordrer alle med et udhus eller en carport/garage til at tjekke, om pigen skulle befinde sig der.

Oplysninger om pigen bedes givet til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce