Annonce
Fyn

Har du mistet overblikket? Her er alle fynske teststeder - både kviktest og PCR

Der findes lige nu 72 forskellige steder med kviktest eller PCR-test i de fynske kommuner. Her får du det store overblik - og mulighed for at søge efter teststeder nær dig.

Oplysningerne om teststeder er sidst opdateret den 21. april 2021.

Hvor er det nu lige, man kan blive testet for covid-19 på Fyn og øerne?

Teststederne har ændret sig gennem pandemiens indtog i Danmark, nogle er lukket og nye er kommet til. Her giver vi dig det fulde overblik over samtlige fynske teststeder uden for sygehusene.

Annonce

Der er i skrivende stund 58 steder med kviktest, fem faste PCR-testcentre med krav om tidsbestilling på coronaprover.dk og endelig ni mobile PCR-teststeder, hvor man kan møde op og blive podet i halsen uden først at have bestilt tid.

Ikonerne med røde lyn på kortet viser steder med kviktest, de sorte cirkler viser PCR-test med tidsbestilling og de blå viser PCR-test uden tidsbestilling.

Du kan zoome ind på kortet herover for at gå på jagt efter teststederne nær dig. Tryk på firkanten i øverste højre hjørne for at åbne kortet i en større udgave.

Du kan også søge i grafikken nedenfor. Søg for eksempel på postnummer eller bynavn.

Søg efter fynske teststeder her:

Forleden åbnede Carelink et teststed på Odense Rådhus på Flakhaven i stedet for det, der lå i Farvergården. I artiklen får du det fulde overblik over mulighederne for at blive testet (uden for hospitalerne). Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce